pontipati Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 evet beyler, paypal ile kredi kartı bağlantısı nasıl oluyor, karttan çekme limiti vs. ek ücretler falan filan nasıl işliyor? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 benim banka kartım var, oradan sanal kart açmıştım. sanal kart ile de paypal hedesi açtım. paypal ile bir şey alacağın zaman banka kartındaki paranla değil sanal kart ile hallediyorsun işini falan. yani sanal kartta para yoksa, önce hesabından oraya aktarman gerekiyor. onun dışında paypal olmayan parayı çekemiyor edemiyor zaten. şimdiye kadar bi kaç tişört aldım paypal ile, bildiklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 paypal güvenli ödeme sistemi. diğer internet sitelerine kredi kartı bilgini vermeden güvenilir ve garantili alışveriş yapmaya yarıyor. dolandırıldığında filan paranı çok beklemeden iade ediyorlar. dispute açıyorsun böyle bir durumda. bilgilerin paypal'da yer aldığı için de diğer sitenin hacklenmesi gibi bir durumda riske girmiyorsun böylece. aynı zamanda üyeler arası para alışverişi, para aktarma gibi şeyler de mümkün. yani banka hesabı gibi de düşünebilirsin fakat türkiye'deki bankalardan paranı çekmek istediğinde ufak tefek sıkıntılar yaşanıyor diye biliyorum ve de komisyon da ödüyorsun hali ile. ek: sanal kart ile ne alakası var çözemedim, sanal kart ile paypal arasında direk bir bağlantı yok. ayrı sistemler, ister sanal ister gerçek kart ile kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 peki mesela günde/tek seferde max. 1000 çek gibi limitler konabiliyor mu? -sanal karta attığım parayla ayarlayabilirim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben 7-8 senedir kullanıyorum. sanal fln kullanmadım bütün kartlarım var adamlarda, sıkıntısını görmedim. türkiye dışı bütün alışverişleri paypal ile yapıyorum. alışveriş yaptığın site güvenli midir değil midir düşünmeden rahatça alışveriş yapmak çogiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 pontipati said: evet beyler, paypal ile kredi kartı bağlantısı nasıl oluyor, karttan çekme limiti vs. ek ücretler falan filan nasıl işliyor? tşkler kredi kartı bağlantısı kolay oluyor. onay için ise kredi kartından ufak bir miktar para çekiyor, ay sonunda kredi kartı ekstresi geldiğinde yapılan ödemenin yanında bir kod oluyor, o kodu siteye giriyorsun kredi kartı onaylanmış oluyor. onaylamadan da kullanabilirsin ama bazı limitler oluyor hesapta. onayladıktan sonra limit kalkıyor (kredi kartında ne kadar limit varsa o kadar) banka kartıyla olmuyor, ama banka hesabından para yollarsan paypal üstünde depolayabiliyorsun, sonra bişi ödemek istediğinde bu paradan harcıyor. ek ücretler hem var, hem yok. paypal ile steam, ebay gibi yerlerden alışveriş edince para ödemiyorsun. ama ebay'de satan kişiyle steam, paypal'e bir miktar para ödemesi gerekiyor. benzeri şey paypal üstünden birisine para yollamak için de geçerli, ya senden ya ondan bir miktar para çekiyor, parayı yollarken "miktarı benden çek" seçeneğini seçebiliyorsun. yani paypal'le alışveriş yapçaksan takma kafana o kısmı, ama satış yapacaksan dikkate alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar