Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Şimdi benim pasaport kayıtlı daha önceden türkiyede kullandığım telefonumu kardeşime yollamak istiyorum. Direk postaya verip yollasam sorun çıkartırlar mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 evet çıkarıyorlar. vergi ödetirler bildiğin telefon sokuyo ülkeye diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ee ödedim zaten, kaç kere ödicem eheh. Ya ne kadar sığırca uygulamalarımız var çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aynen ben de elimdekini yollamak istiyodum ottiruyorlar. tr ye tek sefer ucusu yapiyorsa. misal moskovadan yollayacktim ben. gectim havalimanina baktim buldum bi tip rica ettim ona verdim antalya inisinde. giden gelen yoksa en saglikli yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Yasak saçmaca bir uygulama değil o zaman vergiyi nerden alıcaklar herkes yurt dışından telefon yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Al işte senin gibi adamlar olduğu sürece geçirirler tabi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Lithran said: Yasak saçmaca bir uygulama değil o zaman vergiyi nerden alıcaklar herkes yurt dışından telefon yollasın. Hahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Kötü birşeymi söyledik devlet vergi kazanacak dedik hayret bişey ne gülüyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Gift falan zaten yalan da vergi bile ödeseniz sokamazsınız, ülkeye kargoyla cep telefonu sokmak yasak. Yakın zamanda da elli defa soruldu, az arama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Aynı sorumu şimdi ne zamandır kullandığım pasaport kayıtlı vergisi, girişi ödenmiş telefonu sokmakla, applestoredab telefon alcam cnms lı telefon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Evet. Kargoyla ülkeye telefon sokulmuyor çünkü. Hani açıp faturasına bakmıyorlar, IMEI'si kayıtlı mı lan demiyorlar, ikinci el mi gift mi o mu bu mu demiyorlar. Kargoyla sokulmuyor, bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar