photographer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Evet satıyorum çakma mini cooperımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Uzun yol yapilmamis araba daha kotu bisi abi niye yazdi ki onu (: Uzun yol demek sabit hizda az vites kullanimi demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Gay arabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kaza boya durumu nedir yetkili servis bakımlımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Esh said: Uzun yol yapilmamis araba daha kotu bisi abi niye yazdi ki onu (: Uzun yol demek sabit hizda az vites kullanimi demektir. sonuçta pratikte uzun yol yapmış araba aynı zamanda kısa yolda yapmıştır. bu araç sadece kısa yol yapmış demek. cpt obv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Esh said: Uzun yol yapilmamis araba daha kotu bisi abi niye yazdi ki onu (: Uzun yol demek sabit hizda az vites kullanimi demektir. Uzun yol yapmaması arabanın km bakımından önemlidir sadece birde kışın yapılan uzun yol karlı yerlerde tuzlama metal yorgunlugu saglar ama arac acemi birinde ise şehir ici trafikte daha cok yorulur yarım debriyaj kullanmaya alışmış birinde bunun dışında her yer otoban degil araclar belli standartlarda dayanıklı malzeme ile üretilir üreticiler uzun kısa ayırt yapmaz önemli olan titiz kullanıcıdan almaktır aracın motor ici aksamı gerekli titizlikle yapılmaktadır ama acemi kullanıcılar şanzımanda kırar yatakta sardırır :) bunun uzunu yada kısası yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ya bu arana bana da hep çakma mini cooper gibi gelmiştir, ama bunu modifiye edip kozmetik olarak jantla bilmem cam filmiyle zenonla güzel birşeye benzeten birkaç kişi gördüm de içi nasıldır bilemem. gene de bir mini değil. hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bu ilk kazası Bu da ikinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Allahtan ABS var...Bence fazla istiyorsun şu araba pazarlarını kolla belki istediğin fiyata satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 çok pahalı. Biz alamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abs mi :) bana çarpan araç eski model hyundai h100 bildiğin su arabasıydı içinde 40 tane su bidonu vardı dolu. Adamın 10 metre fren izi vardı ve ehliyeti yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 4x4 olması ne işe yarıyor çok merak ediyorum aslında. Konu da uplanmış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hem 4*4 hem önden çekiş nassı oluyor açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 şöyleki araç normal şartlarda önden çekiş gidiyor. ancak herhangi bir tekerin patinaj çekmesi durumunda bilgisayar diğer tekerleri uyarıyor ve diğer tekerler devreye giriyor. yani karda çamurda falan hiç sorunsuz kullanım sağlıyor. virajları çok rahat alıyor vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Selam, Ben sürekli dört çeker olarak biliyorum o aracı : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hmm sanırım haklısın paramecium biraz daha araştırmadan sonra öyle olduğunu anladım ama bana ilk aldığımda sürekli değild emişlerdi :/ neyse bu benzin tüketimini çok etkilemiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Selam, Tüketim yüksek, performans düşük olacaktır önden çekişli olanına göre. Ama bu farklar çok büyük değildir; genelde motor karakterine göre +%10. Kaygan zemindeki tutunması haliyle çok daha üstündür. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar