Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C4 Grand Picasso 1.6d

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

İşçilik, malzeme, yakıt tüketimi, motor ve yürüyeni gibi konularda nasıldır bu araç? C4 ile aynı diyebilir miyiz kabin yapısına(malzeme ve işçilik yönünden)?

+ 2. koltuk sırası yatınca bagaj ile düz zemin
+ Ön konsol daha kullanışlı gözlere sahip
+ Daha ferah hissettiren yapı
- Cam tavan açılmıyor
- Sanırım 3. koltuk sırası Renault'a oranla daha dar

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arac overall cok kullanisli depolama ve erisim yonunden. Tum cepler, gozler, alanlar gayet iyi.
Malzeme kalitesi yeryer c3, yeryer peugoet 5008. Asiri kotu degil, ama iyi de degil. Scenic den iyi.
Koltuklar daha rahat genel olarak.
3. siranin genisligi hakkinda bi yorumum vardi da hangisi hangisinden iyiydi hatirlayamadim. Sanki 7 koltuklu arac konusu actigimda bahsetmistik bunlardan.
Motor kesinlikle daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Motor PSA nın kendini kanıtlamış motoru. İncik boncuk, süsü püsü güzeldir citroenin. ordan buzdolabı fırtlar, burdan lcd ekran vs. Tercih meselesi, seven sever.
Ama giydirme (otomatikleştirilmiş) 6 ileri şanzıman kötü. Geçişler gürültülü, hissediliyor ve çok yavaş. Çift kavrama DSG yada EDC değil anlayacağın.
Bide dışardan tam evrimleşmemiş balina yavrusuna benziyor. Önü, arkası belli değil aracın.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Manuel seçeneği yok sanırım satışta. Şanzıman o sebeple düşündürüyor beni. Mevcut Renaultcu ustam da araca ne derece hakim olabilecek şüpheli :

Renault da direksiyon arkasına kapaklı göz koyup da daha kullanışlı hale falan getirse ya. Yıl 2012 ve hâlâ 2. sıra koltuk yatınca bagaj ile düz bir zemin ortaya çıkmıyor! Koltuk sök çıkar falan; her dakika imkânın olmuyor bu işleme. Bu arada arka 2 koltuk bende çocuk koltuğu sebebiyle sökülebilecek durumda değil ama olsun :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dediklerim son bir hafta içinde olanlar, arabayı yıkatmaya korkar oldum. Her yıkatmada yeni çizikler görmekten usandım.

Kadıköy Moda'da oturuyorum hani burada park etmek problem de, esas otoparkta kapı açmasını bilmeyen takozlara uyuz oluyorum. Bazıları öyle açıyor ki kapıyı, kaportayı çökertiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...