paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Selam, İşçilik, malzeme, yakıt tüketimi, motor ve yürüyeni gibi konularda nasıldır bu araç? C4 ile aynı diyebilir miyiz kabin yapısına(malzeme ve işçilik yönünden)? + 2. koltuk sırası yatınca bagaj ile düz zemin + Ön konsol daha kullanışlı gözlere sahip + Daha ferah hissettiren yapı - Cam tavan açılmıyor - Sanırım 3. koltuk sırası Renault'a oranla daha dar Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Arac overall cok kullanisli depolama ve erisim yonunden. Tum cepler, gozler, alanlar gayet iyi. Malzeme kalitesi yeryer c3, yeryer peugoet 5008. Asiri kotu degil, ama iyi de degil. Scenic den iyi. Koltuklar daha rahat genel olarak. 3. siranin genisligi hakkinda bi yorumum vardi da hangisi hangisinden iyiydi hatirlayamadim. Sanki 7 koltuklu arac konusu actigimda bahsetmistik bunlardan. Motor kesinlikle daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Selam, Scenic II'nin bile malzeme kalitesi bana sorun çıkartmadığı için tatmin edici boyutta. Touran olmadığı kesin ama o da piyasada yok :( Scenic kadar yaygın değil işin garibi ama fiyatı daha uygun gibi duruyor. Euroncap nasıl bir bakalım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Motor PSA nın kendini kanıtlamış motoru. İncik boncuk, süsü püsü güzeldir citroenin. ordan buzdolabı fırtlar, burdan lcd ekran vs. Tercih meselesi, seven sever. Ama giydirme (otomatikleştirilmiş) 6 ileri şanzıman kötü. Geçişler gürültülü, hissediliyor ve çok yavaş. Çift kavrama DSG yada EDC değil anlayacağın. Bide dışardan tam evrimleşmemiş balina yavrusuna benziyor. Önü, arkası belli değil aracın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Selam, Manuel seçeneği yok sanırım satışta. Şanzıman o sebeple düşündürüyor beni. Mevcut Renaultcu ustam da araca ne derece hakim olabilecek şüpheli : Renault da direksiyon arkasına kapaklı göz koyup da daha kullanışlı hale falan getirse ya. Yıl 2012 ve hâlâ 2. sıra koltuk yatınca bagaj ile düz bir zemin ortaya çıkmıyor! Koltuk sök çıkar falan; her dakika imkânın olmuyor bu işleme. Bu arada arka 2 koltuk bende çocuk koltuğu sebebiyle sökülebilecek durumda değil ama olsun :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 araçla ilgili hiç bir bilgim yok ama bunun mavi renkleri hoşuma gidiyor nedense. http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1698/c4-picasso.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, Alırsam beyaz olacak. Bıktım abi yandaki aracın kapı vurması sonucu boyanın açılmasından, portakal desenli kılcal çiziklerden falan. Metalik olur, tampon boyatırsın tiner/su bazlı boya farkından ton tutmaz. Beyaz olacak arkadaş (Erman Toroğlu) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Demek bu yüzden yer gök beyaz araba doldu! O değil de 1 haftada 3 defa ön plakalığı değiştireceğiz, adamlar nasıl park ediyorsa geliyor bizim arabaya önden vuruyor. Ha bir de taksici arka tampona sürtmüş, boyasını bırakmış şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, Plakalık için de sivri mahmuzlu metal plakalık geliştirme planım var. Beni de gıcık ediyor o tipler :( Tamponlar için de 80 kumlu zımparadan tampon koruma planım var. Uygulaması kolay ama toz tuyor, belirteyim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Haha, abi bence ilk projen daha iyiydi. Hani endüstriyel elmas tozlu demir barlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 plakalık yine iyi, benim arka sol çamurluğu boylu boyunca cizmiş birisi arkama parkederken muhtemelen ön sağını sürtmüş. arabaya komple elektirik devresi bağlayacaksın çarptığı anda araç kullanılmaz olacak ki kim yapmış görebilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bu dediklerim son bir hafta içinde olanlar, arabayı yıkatmaya korkar oldum. Her yıkatmada yeni çizikler görmekten usandım. Kadıköy Moda'da oturuyorum hani burada park etmek problem de, esas otoparkta kapı açmasını bilmeyen takozlara uyuz oluyorum. Bazıları öyle açıyor ki kapıyı, kaportayı çökertiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 güzel araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, Ben bu kapı açma dengesizliğini ve ayarsızlığını en çok bayanlarda görüyorum malesef : Aracı komple de film kaplatamayız ki kardeşim! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar