Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Nasıl kapanıyor arkadaş bu, format attım 3 gündür içim çıktı ne facebook açabiliyorum ne maillerimi açabiliyorum gerçekten bir şeyleri parçalamak üzereyim, sırf kendi yetoluğum olduğunu bildiğim için parçalamıyorum. Nereye girmeye kalksam önce "burayı boşver buranın ruhsatı yok" uyarısı çıkıyo, proceed anyway dediğimde de sağolsun şöyle açıyor sayfaları. Nereden düzeltiliyor bu biri bir el uzatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bilgisayarın tarihi 2005 kalmış ondanmış bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bende de olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 aptal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hakaret edilmiş. şikayet ediyorum ettim. gereğinin yapılmasını arz ederim. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar