incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi kiz yanimda dun bizde kaldi almancam cok iyi olmadigi icin arada problem yasiyoruz anlamayincs opyuroum(her 2 dakkada bir sdf) napiyim beyler boyle devam mi yoksa iyi almanca mi ogreniyom?
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Öpüşürken dil dile değiyorsa sorun yok.
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 kucuk kardesini almasi gerekiyodu askim benim icin 1 saat 30 dakka yol gidip geliyo <3 simdi bu kiz sevilmez mi moruk? sevilmezmiyi orasindan anlicaklar icin o da olur yani oyle de sevilir sdf ps: epic bisey buldum http://blog.cezmikalorifer.com/bu-ulkede-erkekler-tecavuz-edilmekten-korkuyor.html ozellikle ilk mesaj cok op
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 konuşmayan kız işte daha ne istiyosun lan. öğrenme mis gibi
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 moruk arada laf sokuyo anlayinca guluyo anlamayinca kopuyo o kopmayi engellemek lazim yanimda ipaddle uyuyorum serefsizim bi sey dicekte direk sozlukten cevircez diye :D
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 cool storylerim bu baslik altinda devam edicek baba evlilik ne guzel her gece sarilarak uyuyosun dedim siniri bozuldu demekki sex hayatlari kotu ote yandan benim hayatim var bide yeni kiz yeni okul falan hos gidiyo bayaa bi <3 nele kizin adi garip anladik
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 SirWinstonPee said: dipfiriz hikaye kardeş.
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 incdarkness said: kucuk kardesini almasi gerekiyodu ... my friends hot sister
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 marksman said: kızın adı nele mi ? evet nele maria ama nele yi kullaniyo abi kiz cok muhtesem :( stairway to heaven+kaybedenler klubu+sigara+bira < nele :/ neyse eve cikicak askim zaten ciksin kurtulalim sdf
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ilk manita, ilk seks deneyimi heyecanlı oluyor tabi...
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 incdarkness said: napiyim beyler boyle devam mi yoksa iyi almanca mi ogreniyom? şu soruyu anlamadım ya sevgili yaptım bütün dünya duysun diye bitirseymişsin daha samimi olurmuş
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 copry said: Te quiero putaaaaaa De mesela Ayip ya madremiz hermanamiz okuyo.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Meğerse internette fotoğrafını görmüş ondan beri senden çok hoşlanıyomuş seni bulmak için istanbula gelmiş http://i.imgur.com/2MT9L.jpg
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ilk defa mı bilae ? ortalama alman kızı bile kate upton oluyodur şimdi sana. olur öyle olur
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 özet geç alamanı nereden buldun ne kardeşi ev nerede sen nerdesin alo
Öne çıkan mesajlar