DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Onceden Opera kullanirken yapabiliyordum ama cok kasiyordu daha rahat sekilde butun mailleri takip edebilecegim birsey var mi? Farkli ulkeler ve siteler vs icin tioplam 9 tane mailim var hepsi ile ugrasmak iskence olabiliyor takip edebilecegim ne onerirsiniz program olarak? Yahoo, Gmail, Hotmail, Yandex ve Outlook maillerini kontrol etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Eğer para vermeye niyetliysen şu açık ara en iyi program (parasız versiyonu iki hesaba izin veriyor sadece): http://forum.paticik.com/read.php?6,6421888,6421888#msg-6421888 Ne Linux'de, ne de OS X'da daha iyisi var. İkisini de kullanmış biri olarak söyleyebilirim bunu Eğer beleş olsun diyorsan pek bir seçenek yok aslında Microsoft Outlook dahi paralı. Thunderbird var işte ücretsizler arasında en iyi ama Mozilla programları yerlerde sürünüyor bence rakiplerine göre. Bir sürü eklenti olmadan adam olmuyorlar ama Chrome aksine her eklenti bir kararsızlık ve ağırlık getiriyor. Sonra The Bat! var, çok e-mail kullanımı olanlar için iyi diyorlar ama denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Uygulama iyiymiş gerçekten yalnız 50dolar da çokmuş 25 fln olsa bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yok abi, değer. Bir ay beleş kullanılıyor, dene bir, kendin de aynı kanıya varırsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Akşam deneyeceğim zaten ama 50 dolar halen çok yani :) Beklerim biraz illaki indirim olur yeni yıl ayağına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 İndirim oluyor, 29$ yapıyorlar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Niye bu kadar az biliniyor bilmiyorum bu. Normal bir kullanıcı için iki hesaplı beleş versiyonu yeterli üstelik. Tüm e-posta hesaplarım Gmail'a yönlendirmeli çalışıyor, bir de Facebook Chat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 emclient'ı bende kullanıyorum, benimde tercihim. The Bat'i hitnet zamanında kullanırdık, desteği vardı ozamanlar bbs boardlara şimdi nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 windows mail'ın nesi var olm kullanın işte. başka all-in-one bi tek thunderbird var windowsta çalışan. the bat!'i ilk kez gördüm ama onda da calendar yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar