Ozan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Kullandığım mühendislik programında script yazabilmek için python öğrenmem gerekiyor. Ankara'da kurs arayışındayım ama internetten herhangi bir şey bulamadım. Ankara'da bildiğiniz, python kursu veren bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 kursa gerek yok kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 gel vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 türkçe mi arıyorsun, istihza ya bak internetten istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 internetten basic kaynak bulursan paylaşırsın burda (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 https://www.coursera.org/course/programming1 Sertifika için kasmam diyosan başla şimdiden videolarını izle, istersen assignmentlarını yaparsın. Ha o videoları da bildiğin amarigan üniversitelerinde testis sahibi hocalar hazırlıyor hemi de bedava. Kalkıp inatla ankarada kıçı kırık yerlere para kaptırma derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Vidar said: kursa gerek yok kanımca this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Cevaplar için teşekkürler. İnternette diğer aramalarımda da cevaplar genellikle bu şekildeydi, yukarıdaki linkten direkt başlıyorum çalışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Phoenixlin said: https://www.coursera.org/course/programming1 Sertifika için kasmam diyosan başla şimdiden videolarını izle, istersen assignmentlarını yaparsın. Ha o videoları da bildiğin amarigan üniversitelerinde testis sahibi hocalar hazırlıyor hemi de bedava. Kalkıp inatla ankarada kıçı kırık yerlere para kaptırma derim =)python 3 ü gösteriyorlar anladığım kadarıyla. türkçe kaynakların çoğu 2 neden 2 neden 3 bir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Aslinda ogrenmen gereken versiyon python 3. Python 2 icin yazilan bir suru library vardi, o yuzden insanlar python 2 kullanmaya devam etti. Ama o libraryler de sanirim buyuk oranda port edildi veya py3 icin yazildi. Python2'yi takma kafana, python 3 ogren. Cok buyuk fark yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kitap falan aldım boş zamanlarımda okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar