Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Kardeş ben etimi kasaptan alır, pişirir yerim. gerisine karışmam.
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yediğim en extrem şey jumbo karidesdi.ayakları falan duruyor böyle.kafa iyiydi baya ama baya lezzetli meret..neyse arka kısmı yedim sonra kaşık da koymuşlar kabuğun iç kısımlarını da yemek için ama o kadara yetemedim..
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 açık yaraya tuz döker gibi , derisi yüzülmüş hayvana dayıyor ekşi sosu
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 De tamam hadi o da bir kültür uzak doğuda da hayvan debelenirken neden sirk müziği? O olunca işte hastalıklı birşey çıkıyor ortaya...
Trans Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ahanda bu konuda saçmalamıştık biraz bilimsel açıklamalarda gelmişti
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Frostbite said: yediğim en extrem şey jumbo karidesdi.ayakları falan duruyor böyle.kafa iyiydi baya ama baya lezzetli meret..neyse arka kısmı yedim sonra kaşık da koymuşlar kabuğun iç kısımlarını da yemek için ama o kadara yetemedim.. jumbo karides güzeldir, extrem bişi felan da değil, her deniz mahsülü sevenin yediği şeylerden. balık yermiş gibi ayıklıyorsun. ayıklaması çok zor değil, biraz uğraştırıyor, ama yine de balık ayıklamaya tercih ederim. bu arada sushi yemeyi, ahtapot karides kalamar yemeyi felan da severim. alternatif yemeklere de karşı açığımdır. ama videodaki gibi kımıl kımıl bir şeyi (canlı olmasa bile) yemek bana çok anlamsız ve lüzumsuz geliyor. ayrıca da tiksinç
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 aynen abi katılıyorum şu sos döken heriflerede inşallah tarkandaki ahtopot amca yada prometheus daki facehugger musallat olur inşallah..
Öne çıkan mesajlar