huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 south park'ın bu haftaki bölümü dasaaa için gelsin. seviye ne kadar yerlere çekilebilir o irdeleniyor bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 abi beni de vurdu bu, ama çok ağır değil.. dayanılıyor. pff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://www.hafif.org/imaj/sinemasever/melih-gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ishal çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Cırrrrk pat cırrrrrrrrrrk bödöf cırrrk cırk offf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 dasaaa said: çivi çiviyi söker kaka yiyin bütün güldüğüm hatta yarıldığım esprilerini alıp götürdü şu . o derece üzdün beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hayatta üzülmek de var. zaten ömrümü doldurdum. gideyim diyorum yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Sizin icin en guzel Catacombs u yapacagiz Sn Dasaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ishal arkadaslara gecmis olsun. onumuzdeki hafta disarda yemek yemiyeyim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 dasaaa said: hayatta üzülmek de var. zaten ömrümü doldurdum. gideyim diyorum yavaştan. abi şöyle giderken süper,akılalmaz bi konu falan aç da (zidane gibi gider ayak) unutulmaz ol,efsane ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 huun said: south park'ın bu haftaki bölümü dasaaa için gelsin. seviye ne kadar yerlere çekilebilir o irdeleniyor bu hafta. asıl geçen haftaki bölüm paticiği anlatıyordu birebir, sarcastaball. kim laf sokuyor kim ciddi belli değil lan girsek lige direk biriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yok abi bi an bakarsınız yokum. ölesi güzel zaten. unutulur olmak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 içine kaçmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 cırcıra en iyi pepsi bir de kuru kahve+limon ya da ersefrul net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Alalal. 3 gün önce de ben ishal oldum. Böyle mide sancılı falan hemde. Bu gün biraz daha iyiceyim. En azından sancı geçti ama hala şiddetli dehidrasyon devam ediyor. Kız arkadaşım da yazık elinden bişey gelmiyor. Ama İzmir'deyim. Benden bir gün sonra da okuldan 2 arkadaş daha ishal olmuş. Nooluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 seni niye öldürmedi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 arkadaşlar ishal su yüzünden deilmiş taşa basmışsınız çıplak ayak o yüzdenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aynı sorun suan çorluda var gecen cuma günü bakteriyel barsak enfeksiyonu tanısı ile rapor aldım iki gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Sudaki mikrop yüzünden çocukken 2 kez yaşadım bu ağır ishal olayını. Hani cidden insanı öldürür, o derece. Serum falan şart adam gibi toparlamak için. Ağrısı, ağrı yüzünden uykusuzluğu ve su/mineral kaybının verdiği halsizlik, direk işkence gibiydi ya. Adam canını bağırsağında hissediyor yani. Geçmiş olsun hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 varmış salgın evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hastalıkların 90% barsaklardan başlar demiş hipokrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ya gerdiniz beni dişlerimi fırçalayamıyorum korkudan. elimi yıkıyorum ağzıma götürmüyorum flm iştahım kesildi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben 20 bardak kahve içtim ishalli sudan ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dava açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Meov said: ya gerdiniz beni dişlerimi fırçalayamıyorum korkudan. elimi yıkıyorum ağzıma götürmüyorum flm iştahım kesildi lan. Ahaha aynen ya, korka korka duş aldım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar