Feamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Dwarf Fortress ın yarısı kadar daha ayrıntı ekleseler şu oyuna güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi adam bişiler yapıyo oynanabilir en azından bu dwarf fortress oynamak için cidden delirmek lazım bunda en azında o yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 işte df bir daha oynıyım diyorum, sonra üsütme bir ağılık düşüyor, yaşlanmış hisediyorum kendimi, bunu oynaması rahat ve zevki, bir çak özellikte eklese çok iyi olur, mesela kullanılmayan silahları eritme eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o eritme official forumlarda çok tartışılıyo şu anda oyunda allah olmayı engelleyen tek şey mineral sayısı eğer silah eklenme başlasa her taraf metal olucapından inanılmaz kolaylaşcak oyun bi sürü çözüm var işte satış paraları artsın 3 silahtan 5 mineral cıksın felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 alla alla, dfde bütün haritayı kaszzıp minerali bitirmen söz konusu bile değil. burda nasıl limit o oluyor? ayrıca sandbox oyunda zorluğu kendin yarattığını kabullenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi mineral az cıkıyor yane sole anatıyım her katta 30 40 copper var 128 x 128 mapte oyunda ulasılması tek zor olan resource metal zaten herisi gırla her yerden fışkırıyo yok deil ama mesela level 10 un altına inince dusman lar zorlasıyo felan bin tane sıkıntı bide belirli bi seviye sonra diğer resourcelar o kadar cok oluyo ki metal bottleneck yaratıyo mesela ben farmları kapamıstım foood 2 k yı gecince bi işle yaramıyo cunku sırf yer kaplıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 eritme işi lazım, keza onlarda yer kaplıyor, güzel olurdu birde bunun dışında benim en çok sıkıntısı çektiğim kömürün az olması en azından dış dünya kapalı kaldığım zaman odunda az olduğu için kömüre çevirme yapmıyordum ama şimdi rahat, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Metal'in az olmasını işte hammer-soldierlarla kapamışlar. Her squada 1 tane lazım, döve döve metal bar çıkarıyorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 walla köür genelde ilk seviyelerde çok ben artık kat kat komple kazdığımdan nerdeyse baya biriklmişti ama bu oyun öldü sinir oldum yenisini açıcam bugun yarın çok boktan bi terraforming hastalığım var bütün dağları eritmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bu arada benim gibi terraformingle kafayı bozup çıldıranlar için düz terrain Size: Tiny Seed: 78 X:787878785 Y:787878785 Size: Small Seed: 12 X:1212121212 Y:1212121212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 tüm büyüklüklerde çalışan da var bulayım bi dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Seed: 1971026246 x: 1999999936 y: 1999999936 Tüm büyüklüklerde çalışıyor. Stone -7'de başlıyor, aynı katta copper ve coal da var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 benim dediğimde level 6 da stone ve hayvan gibi copper var bu arada abi chiseled stone mu yoksa decorative stone mu daha pahalı ya çözemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Gangren said: Seed: 1971026246 x: 1999999936 y: 1999999936 Tüm büyüklüklerde çalışıyor. Stone -7'de başlıyor, aynı katta copper ve coal da var baya. sql falan calissaniza abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 BonePART said: bu arada benim gibi terraformingle kafayı bozup çıldıranlar için düz terrain Size: Tiny Seed: 78 X:787878785 Y:787878785 Size: Small Seed: 12 X:1212121212 Y:1212121212 valla bunu dediğin fena oldu şimdi bende yeni başlıyacam, tam dümdüz ovamı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 aynen dümdüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi oyunda çıldırtıcı detaylar var ogre kovalarken susuzluktan ölen gnome mu dersin kaçan 1 badgerı kovalıcam dşiye goblin ordusunu baseye sokanını mı dersin çıldırdım ya mğkemmel sehir kurdum gene bi ogre geldi hammer kullandıpım için ölmesi 3 gün sürdü bu sırada 3 gnome susuzluktan öldü bildiğin dünyanın en salak şeyi bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kapat şehri, ben 3,5 4 sene kapılar mühürlü çalıştım bu arada traning abandılar... birde orta ayar bir harita en iyi galiba hangisiydi o, onu düz yapmak için ne gireceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi şehri kapatmak kolay da oyunda öle sikko bi mekanizma var kiğ goblinlerle gnomadlar aynı anda geliyo yoksa kapamakta bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Feamer said: kapat şehri, ben 3,5 4 sene kapılar mühürlü çalıştım bu arada traning abandılar... birde orta ayar bir harita en iyi galiba hangisiydi o, onu düz yapmak için ne gireceğiz Seed: 1971026246 x: 1999999936 y: 1999999936 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 BonePART said: abi şehri kapatmak kolay da oyunda öle sikko bi mekanizma var kiğ goblinlerle gnomadlar aynı anda geliyo yoksa kapamakta bişi yok Kapattığım şehirde tek bir aralık bırakıyorum, o aralığın tam yanına da Training Grounds yerleştiriyorum. Gnomelar peşinden goblinleri içeri çekiyor, squad da ağzını ağzını dövüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 BonePART said: abi şehri kapatmak kolay da oyunda öle sikko bi mekanizma var kiğ goblinlerle gnomadlar aynı anda geliyo yoksa kapamakta bişi yok biliyorum, çoğunu feda etim zaten yakaladığımda açıp içeri aldım, ama goblin değilde mantlar fena 5000, 5000 üstü olunca yemek içmek 15-20 tane geliyor nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi sivillere kaç deme yok oyunda sıkıcı olan o goblinler geliyo en önde benim mal adamlar koşuıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 v0.8.20.1 Fixed Crash when changing items in a build menu v0.8.20 Fixed Crash when switching tabs in the Butcher Shop UI Crash loading jobs in rare cases Gnomes sometimes trying to butcher and stock a corpse, resulting in a crash Rare crash when typing in a drop down box Crash when loading a game with a corpse that is about to rise as a zombie Crash when loading with an active refuel steam engine job Crash on startup when Windows Media Player is not installed. This is a temporary fix and in the meantime, no audio will play when WMP is not installed Mant worker spawns varying much more than intended for medium ranges of Kingdom Worth. This was on average causing more mants to spawn than should Some memory leaks causing UI to get progressively slower Trying to attack enemies that can't be reached. Ranged attackers will still attack if the target is within range and line of sight Butcher Shop queueing a job for something unreachable Gnomes accepting a Fell Tree job from a Grove when they don't have an axe and no axe is available Items sometimes simultaneously being held and in a crate Gnomes not using the closest dormitory or dining room when applicable Hospital jobs not cancelling properly causing gnomes to wait in hospital beds forever Steam engines not burning fuel properly and displaying an incorrect fuel amount Over zealous squad members assisting the squad leader while training Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BonePART said: abi sivillere kaç deme yok oyunda sıkıcı olan o goblinler geliyo en önde benim mal adamlar koşuıyo var var. Tüm sivilleri bir squada koyuyorsun ve on the move/run when enemy spotted seçeneğini seçiyorsun. köşeye sıkışmadıkları sürece savaşmayıp, kaçıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar