thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bugün arkadaşlarla oturuyoruz, bir baktım yüssüz bir arkadaş bize doğru geliyor, sonra atladı çöpün içine, yüssüz arkadaşın kuyruğunu ilk resimde görebiliyorsunuz :) daha sonra yaklaştım yakın bir poz almak için, son anda beni farketti, bu farkettiği ve bakış attığı an: daha da yakından bir poz alayım dedim, bu üstüme atlamadan önceki son resim.. o kadar telkine rağmen ancak bu kadar yaklaşabildim, sonra üstüme atlayıp kaçtı :) nasıl ama?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow[Bu mesaj thelegbra tarafından 05 Kasım 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 :D aaşlskfiasdf süpersiniz ya sizinle beraber olmak vardı ya neyse artık bidahakine :D bu arada o arkadaş sanırım remzi beyin sınıfına da girmişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bide kediler temizmiş miş, asilmiş miş :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 49) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 asil tabi o kedi ordan çıktıktan sonra eminim en az 1-2 saat boyunca yalanmıştır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yalanan havyan istemeyiz kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sweetynuisance Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ne demek öle yalanan kedi istemeyiz?!onlarda senin banyo yapmanı istemiolardır belki..ne biliosun??![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sweety o da başka bi bakış açısı tabi de ben bone la aynı fikrdeym, ztn kedileri hiç sevmem, yavru olmadıkları sürece[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 köpeklerde şeylerini yalıolar ama neyse :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 51) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ilk resim çok komik[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: orc_lord, 05 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: bide kediler temizmiş miş, asilmiş miş :-p Hikaye onlar temiz adam bi tarafını yalamaz :lol:[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bahse girerim hepimizden temiz yaratiklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yok yok bariz en temiz canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sokak kedisi :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar