MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dükkandan alınmış ürünü kayıtsız şartsız iade edebiliyor muyuz? edebiliyosak aldıktan sonra ne kadar süreyle? nette çok net bir bilgi bulamadım da=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 açılmadıysa alıyorlar. açıldıysa zorlarsan başka ürün alman için çek veriyorlar. direk para iadesi baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leylanin_isigi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Teknosa da çalışan arkadaşlarım var oradan biliyorum. Tüketici haklarına edilen şikayetle gittiğinizde her türlü iadeyi alıyorlar. Ürün alımından 30 gün geçmemiş olsun yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sorunsuz ürünü iade edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 eder. azıcık haklarınızı öğrenin artık "edemezsin" demeden önce. yıl 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bu ülkede birçok şeye hakkın var, önemli olan işleyiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 abi işleteceksin işte bu ülkede. sen teknosanın dediğine bakarsan hiç bi şekilde iade almaz adamlar. tüketici için yer var gidiyosun başvuruyosun en kötü durumda. sıkıyosa değiştirmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Hayır edemiyorsun. Sene 2012 haklarını öğren diyen arkadaş. Bence sen o haklarını bir daha oku. Satın aldığın ürün ayıplı-arızalı vs değilse aldım kullandım alın lan geri gibi bir hakkın yok, olmadı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bestbuy mı sandınız teknosa yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 mesafeli alışveriş yani internetten, telefonla hatta kapıdan vs. yapılan alışverişler dışında mağazdan görerek, bakarak dokunarak falan alınan ürün eğer ayıplı değilse geri iade edilemez. online satış yapan sitelere,televizyon kanallarına aldanmayın. tüketicinin cayma hakkı mesafeli satışlarda zaten olduğu için koşulsuz iade yaparız diye lütfeder gibi sunuyorlar olayı. zaten yapmak zorunda bunu. sonuç olarak iade edemezsin malesef eğer ürünü mağazdan aldıysan ve ayıplı değilse. edit: tüketici dostu master yoda bildirdi http://www.schoolofunlearning.com/wp-content/uploads/2011/09/masteryoda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Internetten ve kapidan alinan urunlerde/hizmetlerde 7 gun icersinde sebep gostermeksizin cayma hakki var. Eger cayarsan sozlesmenin butun hukumleri ortadan kalkiyor. Magazadan alirsan boyle bi hakkin yok ama 30 gun icersinde ayipli urunu iade edip para iadesi/aynisiyla degisim/baska bir urunde indirim veya ucretsiz onarim talep edilebiliyor. Ama yasal dayanagi olmasada bir cok sirket musteri memnuniyeti geregi bi kac gun icinde iade edilen urunu sorgusuz sualsiz geri aliyo. Ancak bu olay hizmet verenin insiyatifinde. sormak lazim yani. Gidip bagirip cagirip "haklarim var lan benim illa mahkemeye mi gidelim" diyince de degistiriyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar