GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 sizce en iyi pvp class'ı hangisi?.. 1)Warrior 2)Paladin 3)Hunter 4)Druid 5)Warlock 6)Mage 7)Priest 8)Shaman[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Uyusana sen.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 rogue yok listede veya uykusuzluktan ben yanlış görüyorum[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ehu uykusuzluktan ben unutmusumda diye biliriz :) 9)Rogue[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 UO ile ozdeslestirmeyin su oyunu, en iyi pvp class'i diye bir sey yok, en iyi oynadiginiz class var, yetenekli oyuncu var, zevkine gore secim var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 mikoda öyle düşünüyorsan bu görüş uo içinde geçerli en iyi class diye bir şey yok yeteneğe bağlı ve zevke bağlı..![signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bunun olacağını biliyordum tabi ama biraz erken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 valla dogru soluyon mıkado ornegın ben Nıghtelf hunterdan baska oynayamam..ee napak ıcımız awcı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 erken olması geç olmasından iyidir.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Seni tenzig ediyorum ama genelde UO'cu tiplerin actiklari basliklardir bunlar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 açıkçası bu oyundan en çok classların dengeli olmasını bekliyorum. Yani serbsestçe dolaşmaya başladığımda her classtan birilerini görebilmeyi ve en iyi pvp classının olmamasını umuyorum[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... [Bu mesaj acgur tarafından 07 Kasım 2004 10:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Her class kendine gore guzel bence. Insallah hersey cok dengeli ve guzel olur. DAOC'u bu yuzden biraktim 2 yildan sonra cunku b.kunu cikardilar. Insallah WoW boyle olmaz cok umutluyum ben.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bencede ıyısı kotusu yok hepsının ayrı avantajları var bır rogue hızla damage ve cok damage verıp hemen ısı bıtırmeye calısır bı baska ırk az damage verır baska acantajları vardır Ben su gormedım pvpde ustun olan bı ırkı Skıllerın yanında Item + Pvp'de kullanılıcak ıtemlarda onemlı tabı Itemların ustunse gecen gun gordum Level 21 Level 23'u oldurebılıyo[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hunter oldum gayet de zevkli dğer class lara bakamadım human mage dışında[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 En iyi pvp class'i yada bir class'i olusturan en iyi race diye birsey wow'da yok. Ama buna ragmen tabii wow official forumlarinda herkes kendi class forumunda aglar, batirdiniz diye bizi. En cok da biz mageler agliyoruz. Invisibility gitti, yeterli itemimiz yok (yok buna sahidim), manamiz bittiginde oturup birseyler icmemiz yada beklememiz gerek. Ama bunlarin disinda mage pvpsi icin iki build var: 1) Frost/arcane: Bu daha cok group pvpsinde ise yarayan kisim. Yavaslatir, yerine cakar, geri kalan dmg isinin cogunu meleeler yapar. Teke tekte daha zordur. 2) Fire/arcane: 1vs1 pvpsinde cook iyidir. Cok kisa zamanda cok fazla damage verebilir. Ama manasi 1vs1'den sonra bitmistir, yada kacmasi icin ancak kalmistir. Sonucta biri defensive digeri offensive mage. Duellerde offensive daha rakibi gelmeden yere indirebilir, ama defensivein teketekte fazla sansi olmaz, cunku yeterli DPS yoktur.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Merakımı ve sabırsızlığımı mazur görün henüz oyunu oynayamadım. Hunterların avantajları ve dezavantajları nedir acaba? Söyleyebilecek bir arkadaşımız var mı?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ya zaten tahminimce wow da gruplar arasi pvp olucak e sizin rogue unuz warsa oburununde war sizin mageiniz warsa oburununde war daoc taki gibi deli cc ler olmadigina gore bence oyuncu larin becerisine bakiyor biraz iş.yani teke tek ten se massive savaslar olur zaten onu gerektiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 - oyuncunun kabiliyeti - elinde/üstünde bulunan malzemeleri - talent puanlarını en kullanışlı olacak şekilde dağıtmış olması - şansı - tecrübesi - skilllerini iyi tanıması, hangisini ne zaman hangi sırayla kullanacağını bilmesi - ne zaman saklanacağını / saldıracağını / kaçacağını bilmesi - adamın o günkü psikolojisi - durum kötüye gittiğinde paniğe kapılmaması vb gibi olaylar pvp olayında etkilidir biraz :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 07 Kasım 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 PVP'yi karşı karşıya gelmiş iki adamın haydi diyip dalması olarak algılamayın, yoksa yanlış yola saparsınız.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 valla damam biraz denge var ama bazı şeyler var ki arada uçurum kadar fark var. Mesela bi warlock açacaksan direk UD açman lazim. Neden? fear yemiyosun polymorph olmuyosun falan filan. Ha şimdi yeni patchde onu trait yaptilar iyi ama gene de farketmez. Anti-ud moblar da ağlatıyodu gerçi ama olsun artık okadar. Mage'de hemen herkez frost oynuyo çünkü pvp de oldukça iyi. hele raidlerde de super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: acgur, 07 Kasım 2004 10:44 tarihinde demiş ki: Merakımı ve sabırsızlığımı mazur görün henüz oyunu oynayamadım. Hunterların avantajları ve dezavantajları nedir acaba? Söyleyebilecek bir arkadaşımız var mı? silahlar shop larda biraz pahalı skilleri de para ile aldığımız için pek bi para kalmıyo hunter larda archer hemde dagger takılmak zorundasın ben öyle yapıyorum ok sıkıp kaçamıyorum yanıma gelene kadar da ölmüş olmuyo yaratık yarım hp yanıma gelincede dagger çıkarmak zorunda kalıyorum yani anlıycan hem dagger hemde bow a para vermek zorunda kalcaksın o yüzden para yönünnde biraz başlangıçta sıkıntı çekiyosun ileri zamanlarda bilemiycem henüz level 12 yim çünki :P ama hayvan tamleyip önden onu saldırtırım d,ye düşünüyosan sadece bow işine yarar malum level 11 panterin 500 armoru oluyo ve gayet güzel tank olabiliyor[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kermit peki hunter kılıç ya da baltayı da iyi kullanabiliyor mu?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 İyi yazmışınızda şimdi şöyle bi olay var priest nasıl pvp yapabilirki.Azıcık dmg veren buyuleri var napicak yani manası bitene kadar kendini heal mi edicek?En iyi pvp class i yok ama en iyi pvp classları var diyebiliriz.Priest hiçbir şekilde pvp kazanamaz.1v1 için dediklerim.2v2 de değişebilir.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: acgur, 07 Kasım 2004 13:26 tarihinde demiş ki: kermit peki hunter kılıç ya da baltayı da iyi kullanabiliyor mu? kılıç ve balta eline alamıyosun ki ! :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar