-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 adaletin bekçisi dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Law said: Dna testi sonucu %99.9 çıktımı artık bu o çocuğun adamdan olduğuna kesin delildir ve elimizdeki tek gerçek çocuğun adamdan olduğu gerçeği bu tartışmasız. Testin doğru yağıldığını varsayıyorum tabi. Testin nasıl yaıldığınıda adli tıpta gözlemledim. Nesebin redi davası vardı. Adli tıbba gittik, iki tane gröevli geliyor biri doktordu galiba, ikisinin huzurunda 3 ayrı ağız içi örenği alınıyor, 3 taneden çocukdan alındı. Önce her bir 3 örnek kendi içinde aynı kişiden alınıp alınmadığı test edilir sonra her bir örnek karşı tarafın örneği ile teste tabi tutuluyor. Hatta anneden de alındı başta ne alaka dedim. SOnra belki çocuk hastanede doğum esnasında karışmış olabilir bu duurmda her halde çocuk müvekkil (babadan) olmadığı ortaya çıakrdı. Dolayısı ile önce o çocuk anneye aitmi diye DNA testine tabi tutuluyor, sonra baba ile çocuk Dna testine tabi tutuluyor. Yani hiç birşey şansa bırakılmıyor.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 -Deno- said: adaletin bekçisi dasaaa dasaaa dredd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 dasaaa said: adaleti insandan arındırmadıkça gerçek adalete ulaşabileceğimize kesinlikle inanmıyorum. umarım mahkeme ile hiç yolum kesişmez. umarım hiç adalet aramak zorunda kalmam şu kısım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Patice said: GERGE said: Ek bilgi olarak, babalık testinde asla %100 çıkmaz. Neden %100 çıkmaz asla ? Eşey hücrelerinde kendi içerisindeki mayoz bölünme sonucunda crossing-over gerçekleştirdiğinden, sperm ya da yumurta oluşumunda DNA'lar arası parça değişimi olabiliyor. Bu da DNA'nın kime ait olduğunun farkedilme olasılığını azaltıyor biraz. Konuya diyecek bir şeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 GERGE said: Herşey rüşvet ile işliyor abi. Adliyeye gittiğinde dosyana saatler sonra ulaşmamak için bile rüşvet verirsin. Hatta katibe filan düzgün aralıklar hediye yollarlar, her seferinde tek tek rüşvet verilmesin diye, maaşa bağlarsın adamı resmen. bu söylediğin hukuk mahkemelerinde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar