Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 e83 un iyi bi arac olduguna katilmiyorum (sende oyle demiyorsun ztn o ayri) ama f25 ile hala overpriced olmasina ragmen parasinin hakkini vermeye calisan bi arac artik. Farlar cok da kotu gelmiyor dogrusu bana. Daha agresif olsa aynen polo nun golften iyi olmasi mevzusu x3 > x5 seklinde tekerrur eder =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Senyildiz, q5 i 2009 Aralık'ta cift paket (ne demekse artık), 0 km 68 bin euro ya teklif etmislerdi bana, ustelik daha pesin alayim pazarligina oturmadan. sunrooflu falan, multimedya ekranli falan guzel bir seydi. dogus oto simardi bir hayli. fiyatlari gorunce dudagin ucukluyor, simdi q5 in bosunu 69 bin euro ya birakiyor, ustelik kac yasinda kasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 dat daddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 SADGKJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Seperate said: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254776_430510053661520_955503057_n.jpg araba gibi pahali bir meretin tartisildigi bu kisma yakismiyor bu tur postlar acikcasi. 80 bin euro verdigin bir seye tabi ki daha cok kafani takacaksin, istedigin gibi cikmazsa daha cok dert olacak, daha iyisi varmis niye almamisim diye tabi ki kafayi yordurtacak. bufeden tost almiyor adam, 200 bin tl lik araba aliyor. memlekette en ucuz sifir araba 25 bin tl. Eee, ne bekliyordunuz burada muhabbet olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Baggio said: B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar