sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Babam gitti x3 alıyor kendine. Hiç beğenmedim, 5.20d falan bak diyorum dinletemiyorum. Tipi çok kötü de, nasıldır bu araba? Var mı kullanan eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 tipi kötü değil de 3 çocuklu aile arabası x3 pedere söyle gri alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Abi hava atmıyorum ayrıca bana almıyor ayrıca hiç sevmedim arabayı gerçekten çok kötü bir tasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ya şimdi... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Neyse summon paramecium trolleri temizlesin. Peder beyi vazgeçirecek bilgi arıyorum şurası şöyleymiş böyleymiş diye. Ciddi cevap veren olursa sevinirim, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 baba arkadaşlar hava attığımı düşünüp dalga geçiyorlar, 5.20 falan al ciddi olduğumu anlasınlar de o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 hocam troll deiliz de yani pek gralmışsın sen başganım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Evet abi feci zenginiz hepinizi satın alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 X3 alan adama bile zengin muamelesi yapıyorsunuz lan ahahah pis servet düşmanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://www.worldarmypictures.com/gallery/pictures/middle_east/united_arab_emirates/land_forces/wheeled_vehicles/bmw_x3_sf/BMW_X3_Special_Forces_fast_attack_vehicle_UAE_United_Arab_Emirates_army_008.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 düzeltelim x3 ü türkiyede alana zengin muamelesi yapıyoruz 170bin tl felan olması lazım bunun 100binden fazlası devlete vergi. Baya sokağa saçıcak para var yani :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 THAT ONE SMELLS LIKE MONEY.. ... MONEY LIKE HE IS THE BOSS B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Değil abi. 2. el alıyoruz. ALLAH ALLAH ya. 2008 model araba, sıfırına 180.000 tl vermiyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Ulan FERRARİ sahibi adam vardı bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 150 verisounuzdr şimdi :p hadi 100 olsun yae her türlü B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bilemedin 85. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 haa o zaman tamam şşt babana x3 aldırma, ölü yatırım de motoru bozuluomuş çabuk sen bence babiş motor al de, ucuza kapattır sonra kalan parayla ŞİROKKO ALDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Şirokko sürülmez, tabut gibi araba sunroofu yoksa. Ayrıca önden çekişli spor arabaya hayır!1!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 şirokko rezil iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 adriana lima da öleydi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar