Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta : Galatasaray vs Eskişehirspor ( 06.10.2012 - 19:00 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

terimin tek hatası hala burağı ve meloyu oynatması onun dışında yaptığı değişiklerde bir hata yoktu bence.

gol ise defansın hatası.

bir de 1-0 öndesin son 15 deliler gibi bastırıyorsub hala, bırak biraz yavaşlat oyunu nefes aldır, terimin gazı bazen kötü etki edebiliyor. 2. yarı eskşekhirin geldiği tek pozisyon gol pozisyonu.

melo ölmüş bu arada, toparlayana kadar ilk 11de oynamaması lazım.koy emre oynar onun yerine solada ambrabat.

he transferlerin ne kadar yetersin olduğunu görmüş olduk artık. hamitten artık bişey olmayacak burağa bu kadar şanş vermesi zaten inanılmaz bir şey.

clden uefeya kalabilsek bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykutla FT i ayni cumlede konusmamak lazim ama ikiside benzer hastaliga sahip, hatta aykut biraz iyilesti gibi. Aykut 1-0 yakalayinca total defans yaptirip golü yediriyordu, ft de 1-0 yakalayinca toplu hücum mevsimini aciyor. Defans hem yavas hemde pozisyon hatasi yapiyorken her kontra gol olur bu gs de. İnşallah mu macinda rooney gene sakat falan olur, yoksa bu defansla cok fark olur. Bu taktikle oynayacaksa ft, bros 5 kat daha iyi buraktan, adam enazindan penalti vs yaptiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Melo da indirim bekledil, transferde elli kere düşünüp uzattık ta uzattık. Adam da soğudu gitti. Geçen sene ki performansına döner se ki umarım döner çok güzel olur. Buda gs ye ders olur bir kaç yüzbin euro kar edelim derken şampiyonlar liginden uefa ya bile kalamayabilir. ve güzelim paralar gitti

Melo kariyerinde kaç defa 2 sezon iyi top oynamış ki suçlu yönetim oldu. Başından beri karşıydım alınmasına bu sezon için... İlk alındığında millet bidon derken ben çok iyi olur dedim, bu yaz da millet alınmıyor diye kıyameti koparırken işallah yerine başkası gelir dedim ama olmadı :/

Adam net şekilde şımardı ve küçümsedi işte ligi, adam çok iyiyim Brezilya milli takımına çağrılmalıyım falan diyor şuanki form durumuyla... Bu kafadaki adamdan bi halt olmaz, daha sahada kendi işini yeteri kadar yapamadığının farkında değil.

Not: Bugün kıvırıp antreman eksiğim var demiş tekrar, iyi en azından durumu farketmiş toparlanır belki...
Sosyal ağlarda paylaş

2 ortasaha tempolu oynamak zorundalar. Kaç tane üstüste maç yapınca takım, üstüne milli maç o bu derken zor. Sistemde acil değişikliğe gitmek gerekiyor. Kanada inmesi lazım bu takımın. Dalga geçtiğimiz Sabri bile orta yapamasa bile deli gibi kanada inerdi, enerjisiyle. Şu an takımda o derecede enerjiyle oynayacak adam yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...