calimero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 die hard serisinin hastasıydım ama 4. film kadar göze soka soka amerikan propagandası da neredeyse görmedim başka bi filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şu an Metacritic ortalaması 29. Bu kadar düşük olmasını beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sırf aksiyon, konusu yok resmen. diyaloglar zaten çok az ve olanlar çok yavan. punch linelar çok kötü. Kötü adam rezalet resmen. Ama aksiyonunu sevdim. sıkılmadım açıkçası. 15Tl koymaz diyorsanız büyük bir salonda izleyin. Jeremy Irons ve Alan Rickman'dan sonra kötü adam gelmedi zaten. Gene 6/10 veririm. 5 puan vermeye gönlüm el vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Seyredilebilecek bir film, ama eski Die Hardların çok altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 çok kötü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bu film olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar