emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yaw abi malak gibi aylardır oynadım şu oyunu 1 haftada düşüremediğim legendery i 1 günde düşürdüm. oyun loot unun her oyunda değiştiğini oyunun en baştan beri oynayan adam gayet bilir. bazı runları 1-2 63 le bitirip bazı runları bi kaç uniq le bitirdiğim oldu. 2 gündür şu haltı deniyorum restart ederek ve gayet iyi lootlar gördüm. keşke bi imkanım olsaydıda kaydedip an ve an gösterebilseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 MF'in kaç ? yere düşen broken veya white ilvl63 leri de sayıyor musun ? milyon kere söylendi o beyaz itemlar veya broken itemlar kontrol lootları diye. saçma sapan , desteksiz komplo teorileri bunlar. böyle 2-3 run yaparak test edilmez bu. yüzlerce belki binlerce kez bunun denenmesi lazım ki ortaya somut denebilecek birşeyler konabilsin. Sen oyunu kurduğun zaman dungeon ve zone layoutları belirleniyor, kaç tane champion, kaç tane goblin olacağı belirleniyor. Gear swapla bariz bir şekilde rare ve mavi loot sayısının arttığını görüyorsun. nasıl önceden servera göre belirleniyor lootlar ? bi kere oyuna girdiğin zaman o zaman MF'i değiştirmenin, paragon level almanın zerre etkisinin olmaması lazım. Böyle saçma sapan şeylere inanıyor insanlar sonra komplo teorilerinin peşinden koşarken kendilerini bilmedikleri forumlarda bulup hackleniyorlar tıkladıkları linklerden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 pis sinirlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 mani dövmüş forumdakilerin vurmuş kafasına. haksız da değil dediği konularda. loot server diye neden bişi olsun ki loot sistemı her girişe göre belirlenırken bunun bi mantıgı bile olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Beyler 20lerde wiz var. +16 mf var karıda ama 5stack nv li 200 mfli dh den daha fazla rare düşürüyor anlamadım gitti. Bir değil iki değil baya baya böle bu yazayım dedim konuyla alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bence de bir araştırılması lazım blizzardın bir komplosu bu masakari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konu ile alakasiz da bisey ben sorayim Mf 387 de kitlendi artmiyor arkadas kafayi yiyecem 34 yaptim paragonu full mf giyiyorum gecmiyor nedir bu isin cakalligi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kismetin baglanmis, bi witch doctora uflet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Monk var tanidik olurmu dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 zaten 375 i geçmemesi lazımken sen onuda aşmışın yakında banlanırsın derhal düşür mf ni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 mf buff ile 387 oluyor bide yancinin eli kolu 5 i 1 yerde dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 gear ve paragondan gelen mf'in limiti 300. 5stack ile 375 oluyor. Normalde companion'ın gearı o 300 limitine dahil olması gerek ama buglı olduğu için aşıyor. yani sen 300 limitine paragon ve gearla ulaştıysan 5 stack NV hariç aldığın paragon level görünen MF'ini arttırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ya görünmeyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 arttırır tabi. eğer capsen aldığın her level gear üzerinde bulunan 3%mf i gereksiz kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Lyntron said: zaten 375 i geçmemesi lazımken sen onuda aşmışın yakında banlanırsın derhal düşür mf ni blizzard kendi hatası yüzünden kimseyi banlamaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 banlanırsın hacklenirsin moda olduğu için yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 mf 375 i gecmiyor kim diyor geciyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 companion ile geçiyorsun 375i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar