Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

loot servers

Lyntron

Öne çıkan mesajlar

yaw abi malak gibi aylardır oynadım şu oyunu 1 haftada düşüremediğim legendery i 1 günde düşürdüm. oyun loot unun her oyunda değiştiğini oyunun en baştan beri oynayan adam gayet bilir. bazı runları 1-2 63 le bitirip bazı runları bi kaç uniq le bitirdiğim oldu. 2 gündür şu haltı deniyorum restart ederek ve gayet iyi lootlar gördüm. keşke bi imkanım olsaydıda kaydedip an ve an gösterebilseydim
Sosyal ağlarda paylaş

MF'in kaç ?

yere düşen broken veya white ilvl63 leri de sayıyor musun ? milyon kere söylendi o beyaz itemlar veya broken itemlar kontrol lootları diye.

saçma sapan , desteksiz komplo teorileri bunlar. böyle 2-3 run yaparak test edilmez bu. yüzlerce belki binlerce kez bunun denenmesi lazım ki ortaya somut denebilecek birşeyler konabilsin. Sen oyunu kurduğun zaman dungeon ve zone layoutları belirleniyor, kaç tane champion, kaç tane goblin olacağı belirleniyor. Gear swapla bariz bir şekilde rare ve mavi loot sayısının arttığını görüyorsun. nasıl önceden servera göre belirleniyor lootlar ? bi kere oyuna girdiğin zaman o zaman MF'i değiştirmenin, paragon level almanın zerre etkisinin olmaması lazım.

Böyle saçma sapan şeylere inanıyor insanlar sonra komplo teorilerinin peşinden koşarken kendilerini bilmedikleri forumlarda bulup hackleniyorlar tıkladıkları linklerden dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

gear ve paragondan gelen mf'in limiti 300. 5stack ile 375 oluyor. Normalde companion'ın gearı o 300 limitine dahil olması gerek ama buglı olduğu için aşıyor. yani sen 300 limitine paragon ve gearla ulaştıysan 5 stack NV hariç aldığın paragon level görünen MF'ini arttırmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...