Odeon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://www.gamersbook.com/scene/beta/war-thunder/ http://www.youtube.com/watch?v=WPJg-ctglAM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 çok teşekkürler güzele benziyor uçak oyunlarını severim zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Oyun güzel baya, amerikan alman rus japon ve ingiltere olmak üzere 5 ülkeden birini seçip savaşıyorsunuz. 2. dünya savaşındaki uçakların neredeyse hepsi var. uçağın hasar almasını çok güzel yapmışlar. vurulduğu yere göre hasar alıyor ve aldığı hasarın ciddiyetine göre patlama, parça kopması, hafif hasar oluşabiliyor. oluşan hasar manevra kabiliyetine etkide bulunuyor. ( 2 kurşun yiyip kaçmama rağmen hava alanına ulaşamadan oil leak ten düştüğüm bile oldu lol ) joystick e ihtiyaç yok, mouse ile gayet rahat oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kamikaze olabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ucuz low tier bomber alıp 2-3 gemiye bomba atıp, peşinde adam olunca bi gemiyede kafalama girerek patlatanı gördüm :D sorun uçakların repair cost u var. düştümü bir dahaki oyuna repair costu ödüyorsun. para kazanmak içinde objective yapcan, bomba falan atıcan yada karşı taraftan uçak düşürücen. paso kamikaze yaparsan en low tier bedava uçağı uçuracak kadar paran kalır ki, en ucuz uçak pek zevkli değil kullanması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bana bir adet beta-key yollayabilecek var mı? şirket filtresine takılıyorum, giremiyor siteye. bitmesinden korktum şimdi güzel yorumları okuyunca tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yok mu bu oyunu oynayan? open betada şuan biraz baktım bayaa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar