hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bugün 3. gün. geceleri uyutmaması mı dersin, gün içinde kafa öpmesi mi dersin. ne güzel sevimli dedim sorumluluğu hallederiz dedim sahiplendim bi tekir. ama 1-2 gün daha böyle devam ederse geri vericem aldığım yere. bu ne lan? niye ağlıyor ki? maması var yiyor, kumu var sıçıyor, suyu var içiyor. ışıklar açık camlar kapalı üşümez korkmaz. illa kafasını tutup sökmem mi lazım? cinnet geçirme noktasındayım bi akıl veriverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 geri ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ne saçma insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kedinin suçu, sığırdan sahip mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 zoofilileri bir kenara koyarsak; napmam lazım yahu? ciddiyim. seviyorum da kalleşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 alışamammıştır, onu kendine alıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 deniyim bunu. bilgisayar başındayken falan kucağıma sıcak olsun diye hırka serip alıyorum sızıyor orda. oraya kadar her şey güzel. ancak uyandıktan sonra atlıyor kucağımdan ve tekrar ağlamaya başlıyor suratıma bakıp bakıp bi de. ne istiyor anlayabilmiş değilim. oyunsa oyun sıcaksa sıcak mamaysa mama. 6 saatte bir tazeliyorum bayatlıyordur yemiyordur diye suyunu mamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 o daha bebek, insan bebekleri ailesi nasıl yürüyüp konuşana kadar derdini anlamadan ama sabırla bakıyorsa sende ona bakacan. yok eger cekemem diyosan geri ver yazık etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Erken ayrılmış annesinden, bir süre ağlaması normal. Annesi gibi ilgi göstericeksin 1 hafta falan, sana alışıp güvendikten sonra en azından sen yanındayken yapmaz kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hgokberk said: illa kafasını tutup sökmem mi lazım? hgokberk said: zoofilileri bir kenara koyarsak; napmam lazım yahu? ciddiyim. seviyorum da kalleşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 adam abartılı bir dille anlatmış büyütmeyin işte. kediyi seviyor, besliyor kolluyor, tavsiye istiyor sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ama 1-2 gün daha böyle devam ederse geri vericem aldığım yere ama 1-2 gün daha böyle devam ederse geri vericem aldığım yere ama 1-2 gün daha böyle devam ederse geri vericem aldığım yere ama 1-2 gün daha böyle devam ederse geri vericem aldığım yere ama 1-2 gün daha böyle devam ederse geri vericem aldığım yere ama 1-2 gün daha böyle devam ederse geri vericem aldığım yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Yeterince oynamıyosundur. Bi kaç eşya al yumak falan boş kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 imamizer said: adam abartılı bir dille anlatmış büyütmeyin işte. kediyi seviyor, besliyor kolluyor, tavsiye istiyor sizden. sus pis zoofili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Alışması uzun sürüyor sana, bir de büyük değilse -yeni doğduysa- önce çevresini tanıyacak. O sırada sana alışacak, ne zaman eve geliyorsun, n'apıyorsun, ona göre uyku saatini vs ayarlayacak hayvan, kısacası vakit geçireceksin o yüzden hayvanla. İlgi göstereceksin ama böyle davranarak korkutursun hayvanı, bırak kendi haline, sana alışınca bırakır o da. Ama sen de fazla bağlanma, ömürleri kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Akito said: geri ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 forgiver said: alışamammıştır, onu kendine alıştır aynen alışır zamanla hırçın ve ilgisiz davranma sevmeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 vay işe yarayan tavsiye mi vermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ben de şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ona küçük süprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 zoofililerin ağlamasını bi kenara koyarsak; aldığım yerle görüştüm. 1 haftaya kadar devam ettirirse bir süre daha annesinin yanında tutarız dedi. eyi dedim. hayvanı seviyorum. en yakın arkadaşımı sevdiğim gibi. ama kafa öpecekse ikisinin de kafasını sökmekten çekinmem. hayvanları sevin, öpün, kollayın, karnını doyurun, zoofililik yapmaya gerek yok. eyyorlamam buydu. neysem. şu an kucağımda battaniyenin arasında sızdı yine. aptal tipli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 zoofililerden zamanında çok çektin herhalde. biryerine ben insanım yazısı iliştirseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 abi 3. sınıf argümanlarla saldırmayın allasen. konu dağılıyor. son bir kaç saattir daha sakin pisi. az sonra beraber zıbarıcaz. yarından sonra mivlemez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Çok ufak olabilir yani sana denen veya tahmininden küçükse korkudan miyavliyor olabilir veya sesiniz falan korkutabiliyor olabilir. Mümkünse kutu falan gibi bişeyi yan yatırıp içine bi yastık veya battaniye koyun hem ısınır hemde in havasında olacagından biraz daha güven verebilir kediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 lan canım çekti, şimdi burda da ufacık minnacık bi kedi olsaydı da zırlayıp dursaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar