Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi sahiplendim, 5-6 haftalık, sürekli viyaklıyor.

hgokberk

Öne çıkan mesajlar

bugün 3. gün. geceleri uyutmaması mı dersin, gün içinde kafa öpmesi mi dersin. ne güzel sevimli dedim sorumluluğu hallederiz dedim sahiplendim bi tekir. ama 1-2 gün daha böyle devam ederse geri vericem aldığım yere. bu ne lan? niye ağlıyor ki? maması var yiyor, kumu var sıçıyor, suyu var içiyor. ışıklar açık camlar kapalı üşümez korkmaz. illa kafasını tutup sökmem mi lazım?

cinnet geçirme noktasındayım bi akıl veriverin.
Sosyal ağlarda paylaş

deniyim bunu. bilgisayar başındayken falan kucağıma sıcak olsun diye hırka serip alıyorum sızıyor orda. oraya kadar her şey güzel. ancak uyandıktan sonra atlıyor kucağımdan ve tekrar ağlamaya başlıyor suratıma bakıp bakıp bi de. ne istiyor anlayabilmiş değilim. oyunsa oyun sıcaksa sıcak mamaysa mama. 6 saatte bir tazeliyorum bayatlıyordur yemiyordur diye suyunu mamasını.
Sosyal ağlarda paylaş

ama 1-2 gün daha böyle devam ederse geri vericem aldığım yere

Sosyal ağlarda paylaş

Alışması uzun sürüyor sana, bir de büyük değilse -yeni doğduysa- önce çevresini tanıyacak. O sırada sana alışacak, ne zaman eve geliyorsun, n'apıyorsun, ona göre uyku saatini vs ayarlayacak hayvan, kısacası vakit geçireceksin o yüzden hayvanla. İlgi göstereceksin ama böyle davranarak korkutursun hayvanı, bırak kendi haline, sana alışınca bırakır o da.
Ama sen de fazla bağlanma, ömürleri kısa.
Sosyal ağlarda paylaş

zoofililerin ağlamasını bi kenara koyarsak;

aldığım yerle görüştüm. 1 haftaya kadar devam ettirirse bir süre daha annesinin yanında tutarız dedi. eyi dedim.

hayvanı seviyorum. en yakın arkadaşımı sevdiğim gibi. ama kafa öpecekse ikisinin de kafasını sökmekten çekinmem. hayvanları sevin, öpün, kollayın, karnını doyurun, zoofililik yapmaya gerek yok. eyyorlamam buydu.

neysem. şu an kucağımda battaniyenin arasında sızdı yine. aptal tipli ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ufak olabilir yani sana denen veya tahmininden küçükse korkudan miyavliyor olabilir veya sesiniz falan korkutabiliyor olabilir. Mümkünse kutu falan gibi bişeyi yan yatırıp içine bi yastık veya battaniye koyun hem ısınır hemde in havasında olacagından biraz daha güven verebilir kediye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...