Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 "Geçici askerin doğuda sınırda ne işi var, profesyonel askerlik" vb. diyenleri anlıyorum ve hak veriyorum, ama bir cephanelik patladı, her askerliğe üşenen adam 50 senedir düzenli olarak cephaneliklerimiz patlıyormuş gibi bahane etmeye başladı. Başkasının salaklığından ya da ihmalden ölmenin milyonda birlik riski sokakta gezerken de var, trafikte de var, işte de var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 radyasyondan okuyarak kaçamayacağınızı ancak askerlikten okuyarak kaçacağınızı biliyor muydunuz? your university needs you bol bol research yaparken öğrenci değiştirme programları ile başka ülkelere gitmek, Msc sonrası phd yapmak, yüzlerce dahi insan ile tanışmak-çalışmak ve ülkenize ve hatta dünyaya katkıda bulunmak istemez miydiniz? öyleyse hemen bir yüksek lisans programına başvurun ve bitirince phd'de devam etmeyi unutmayın! üniversiteniz size minnettar kalıcak. aileniz sizinle gurur duyacak!BUNLAR ÜNİVERSİTE İSE BEN NEREDE OKUDUM LANK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 muhendisin isyani zenciyi aradan cikar, ayni benim universitem. bu arada gitmeyin askere falan. her gittigi yerde savas cigirtkanligi yapiyo tayip. acilisa gidiyo, biz buralara savasarak geldik diye bagiriyo. tezkereyi de gecirdi. emir bekliyo heralde savas cikartmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 marty askere gitsin. hayatın çilelerini çekmemiş o. biz yaptık sayılır askerliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa said: radyasyondan okuyarak kaçamayacağınızı ancak askerlikten okuyarak kaçacağınızı biliyor muydunuz? hangi okul 30bin lira veriyor. biz de gidelim oraya. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 en süper tabii. süper üniversite. 5seneye kesin açılır bu hızla üni açmaya devam ederlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 gitmem. ben de yaptim sayilicak bu sene artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Baggio said: "Geçici askerin doğuda sınırda ne işi var, profesyonel askerlik" vb. diyenleri anlıyorum ve hak veriyorum, ama bir cephanelik patladı, her askerliğe üşenen adam 50 senedir düzenli olarak cephaneliklerimiz patlıyormuş gibi bahane etmeye başladı. Başkasının salaklığından ya da ihmalden ölmenin milyonda birlik riski sokakta gezerken de var, trafikte de var, işte de var yani. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 KIRMIZI KÜTÜK PATLAMAK ÜZRE!!!yken gitme derim. gidip aradan çıkarmak var tabi de, arada kaynamak da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Kirmizi kutuk neydi abi kacirmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 lan bunu yazdım diye bi sorun çıkar şimdi kesin. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 KIRMIZI KÜTÜK http://thumbs.anyclip.com/tPf3bKE9L/tmb_5640_480.jpg askere gitmek istemeyen marty, elinde tren hızlandırıcı "presto logs" ile görülürken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 çok ince abi sdfsdfsdf aşırı ince ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ahahah neye gulecegimi sasirdim o nasil bir imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 firmalar askerlikle kafayı bozmuş lan. torpilsiz iş vermiyolar askerlik yapmamış adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Kendi açılarından haklılar. Tam öğrenme dönemini tamamlarken hem istifa edeceksin dönüp dönmeyeceğin belli olmayacak, hem de kıdem tazminatı alacaksın. En temizi gidip kurtulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 29 yaşına kadar çalışçam abi daha ne. sanki her işe aldıkları adam 10 sene çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben de işveren olsam ve kalifiye eleman arasam ben de almazdım. ancak çalışan çevrimini halihazırda yüksek tutan çakal işlerde işe alabilirler. bu işler hangisi dersen bilmiyorum sdf. @ baggio, imza gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 goldbären said: @ baggio, imza gerçek mi? http://forum.paticik.com/read.php?13,6355821,page=13#msg-6358228 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 oh my. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Baggio said: 1-2-3 Aralık'ta sınav olur, 10 Aralık'ta (9 geceyarısı) nereye gideceğin belli olur internette, 12 Aralık 17:00'a kadar birliğine teslim olursun, 18 Mayıs'ta da (17 veya 19 da olabilir o kadar detayını unuttum) dönersin izin kullanmazsan. Hali hazırda bir şirkette çalışıyorsan kıdem tazminatını almak için izlenecek yol nasıl oluyor? Sevk kağıdı geldiğinde, İK'ya bunu istifa dilekçesi ile birlikte mi veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Askerlik kararını aldırdığına dair bir belge versen yeterli, kimi istemez bile yani şirketin sana saygısına ve işleyişine kalmış. İstifa dilekçesinde askerlik nedeni ve kıdem tazminatı ile ilgili ifadeleri mutlaka belirt ama. Yasal uygun yazılışlarını bilmiyorum birebir, internette bulursun örnekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Şimdi aralık celbi ile gideceğim ben söyle diyim o zaman, ben eylül ayında tecili falan kaldırdım muayne vs. olayları bitti bildiğin celp dönemini bekliyorum. Misal bu ay sonu İK'ya askerlik hizmetinden ötürü, kıdem tazminatının tarafıma tanzimini ve çıkış işlemlerinin başlatılması hususunu; bilgilerinize sunarım. diye bi dilekçe göndersem yeterli olur mu yoksa illa kasım sonu aralık başını mı beklemem lazım bu işlem için. Zira ben çok kötü sıkıldım eğer böyle bi opsiyon varsa bu ay sonu istifayı basarım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 İş yerinin çirkeflik derecesini bilemiyorum ama askerlikle ilgili bir belge sunmazsan normal istifa yerine koyup dehleyebilirler, uğraşırsın sonra dava mava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Şube dedi uzatma işini okul yapcak, okula gittim bugün şube yapcak dedi. Şubeyi aradım araya adam sokup, adam dedi ocak 20'de bitiyor senin okulun verdiği süre, nisan celbinde gideceksi. E kardeşim dedim tez uzatması aldım, okulla konuş ben bilmiyorum dedi. Okulu aradım bu sefer, adamlar madem öyle askerlik durum belgesini getir tecil isteyelim kabul ederlerse olur, etmezlerse askersin dedi. Şaka gibi, aynı sınıfta YL yaptığım 86'lı arkadaş var aynı durumdayız tecili 2013 kasım sonuna kadar, benimkisi 2013mart görünüyor, ocak yoklamasına tabiyim. Ve adamlar ertelemiyor. Anlamadım gitti yüksek lisans yaparken nasıl 31 yaşına kadar tecil ettirebiliyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar