Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Q3: CPM Revisited - ÖZ KUBAT DAMAJ - REFLEX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendine pro diyip diger prolarin yanina kacarak gariban ezen sil fatos vakasi. yazik cok yazik.

adamlar yeni yukleyip girmisler oyuna, haritada kaybolup adam gorduklerinde de roketle dost dusman ayirt etmeyip ff yapiyorlar.

Bunlar karsiya gecmis bayraklar arasi tren yapiyorlar 8sn = 1 bayrak.
Mesaj tarihi:
hayir Athillas Thasos - yamyam style ilinizin durulmasini da bekledim spec de baya baya sonra rage geldi ulan ben bunun icin mi ciktim ekskomdan diye.

cs:go olsa bamfest sebebi asdf
Mesaj tarihi:
öyle routelarını ezberlemiş, zamanında milyon capinizin olduğu map açmayalım, takımları da eşitleyelim. şöyle güzel rekabetli bi ctf dönsün bi ara
Mesaj tarihi:
Haritayi biliyor/bilmiyor degil, 350ups ile kostebek gibi yuruyen adamla 650ups strafe ile gezinen adam arasinda learning curve farki oluyor abi.

recruit bezdirmeyin ki kubat damaj komunitemizin kokleri saglamlassin.
Mesaj tarihi:
Creus said:

ben mapi bilmiyodm valla doğaçlama gittim hep.

seni zaten mermim bittiği için gauntletle kovaladım önüne geçip bi dene gauntlet vurabildim sdfs
Mesaj tarihi:
sen de haklısın karoncum. o zmn bir süre ctf yok, çünkü ctfler hepo böyle bunny yapmaya bilenlerin arasında dönücektir. biz ca ya yeri geldiğinde ta ya devam edelim.
Mesaj tarihi:
Sart degil, zira takimlar normal sartlar altinda olmasi gerektigi gibi dengeli olsa movement i zayif olanlar vs dahil herkes defans, cap, area control, item control gorevlerinden kendine uygununu hallenir. Zor degil.

Duzgun, uzun soluklu ctf ciksin isteyenleri de ozellikle mumble kurmaya tesvik ediyorum bu mesajimla, sene 2012 takim oyunu voice chat olmadan olmuyor artik asdfasd
Mesaj tarihi:
cft olayında bugun ben cıkanları farketmedim bile dalmışım oyuna.
bide en kolay en rahat ctf yi açtık abi dümdüz harita.

ctfde yapılcak 3 şey var
takımı att-def diye ayırmak
flag roomdaki herşeyi def lere bırakmak
bayraklı adamın önünden mega-quad-hp-roket-armor-buff hiçbirşey almamak.
geriside eglence zaten

4-4 olursak tekrar deniyelim
Mesaj tarihi:
ha ama respawn olunca silahsız oluyosun silahı bulana kadar adam bayrağı koyar. bi de milyon capiniz oldugu haritada yapamam sdf

akşam patlatalım
  • Yeni Oluştur...