Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 yakında mai litel ponieh oyunları felan da oynamaya başlarsın sen http://i.imgur.com/lhm3m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 tehlikenin farkındamısınız bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-T_WQLCSXd9w/Th3zp2geDeI/AAAAAAAAAE4/h6xLkiD9wlk/s1600/1274026764.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 herşey yerli yerinde Hdd de buldum http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/272/907/dc1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 akalim babolat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Dun yaklasik 2 saat kadar duel arena, clan arena ve tournament attik. Daesu ve Remy vardi. Su an ki ekip kharon, remy, daesu, tili, daev(dasdfafd1903) ve henuz oynayamamis olsak da kojiroh oldu. Silphatos ve vingthor mevzuyu gormemezlikden geliyor, onlari kayip mesele olarak sayicam bundan sonra. Daha gelen olursa 3v3 , 4v4 ctf, clan arena falan doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 belli oldu bu saate kadar baygin kalman fsdjlksdj. gecenin korunde 2 saat quake oynayip kendinize gelebilmeniz bile iyi. bugun varim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben q3 update bilmemne yüklemeye üşeniyom, qlive yapsanız 1 tıkta gelecem halbusu steamde hiç açılmamış olsa bile q3üm varmış gerçi, bonecim sağolsun canım benim. buna update falan lazım mı ki + cpmayı nasıl bulcam, bi steam forumlarına bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Abi max 15 mouse click. q3. iso vardir bi yerde ztn. kur, point release cak. Verdigim linki patlat gg. evde dedicated server bile kurdum. Suna da usenmeyin asdf edit: hepsini ilk mesaja koydum. Point release steamdense direk geliyordur ztn. klasorun icinde changelog veya readme varsa surumun yazar orda. 1.32 lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 iyi dövüştük dün gece ya. ama configlerde hala sıkıntı var ben deneyip yanılcam bi kaç tane buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 steam'deki quake'in ustune cpma kurunca oluyor direkt. baska bir sey yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bu arada in-game chat e katilmak isteyenler; Mumble indirip, bu ekranda; http://img17.imageshack.us/img17/9838/mumble1.jpg murmur.xkafe.net 64738 ile baglansinlar; ilk giriste belirttiginiz kullanici ve sifreniz kalici olucak. Veya Bu adresten de kayit olabilirsiniz. Server ici nick i bana steamden soylerseniz odaya katiliminizi veririm. Cogu kiside vardir ztn heralde mumble, kullanmayan bilmeyen insana rastlamadim. asdf Hali hazirda zaten kayitli olanlar icin oda "Gecekondu" > "KharonPawnage" veya "Kharontech Gecekondu Hizmetleri" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 qlive configleri aynı dimi q3 ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 cogu ayni muhtemelen. Bi kac tane engine specific komut vardi farkli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Darklight1903 said: steam'deki quake'in ustune cpma kurunca oluyor direkt. baska bir sey yapmana gerek yok. aynen surda C:Program Files (x86)SteamsteamappscommonQuake 3 Arena 2 exe oluyor. biri cpma nın. onun adını quake3.exe diye degistirin. orjinal exeyide baska birşey yapın. steam direk mod halinde acıyor. fakat bende overlay sıçık. steam friend listi kullanamıyorum benim radeonla ilgiliymiş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Creus said: qlive configleri aynı dimi q3 ile? olmayanları zaten unknow diyip geciyor problem yok. q3 ql aynı benim ql de biraz daha ekleme var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 friendlist acilmamasi garipmis. silp'in dedigi gibi denesen bi? alt+enter ustune console acip, desktop'ta friendlist'i kullanmayi dene bi'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 steam overlay herturlu bozuk, gereksiz crash yemeyin kullanip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bende sorun cikarmiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bunları boşverin hadi dövüşelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 server i kurdum, kendim de 15 dk ya gelirim. girebilirsiniz adsf. gecekonduya da girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben spora cikiyorum ya :/ sonra da biraz isim var. 10 gibi donucem en erken. cs veya quake'e varim o saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 anıl serverı kırdım kod yaparken ahsdshadhasd restart atman lazım giremiyoruz su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ahahah hayvan. duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar