Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Q3: CPM Revisited - ÖZ KUBAT DAMAJ - REFLEX

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Dun yaklasik 2 saat kadar duel arena, clan arena ve tournament attik. Daesu ve Remy vardi.

Su an ki ekip kharon, remy, daesu, tili, daev(dasdfafd1903) ve henuz oynayamamis olsak da kojiroh oldu.

Silphatos ve vingthor mevzuyu gormemezlikden geliyor, onlari kayip mesele olarak sayicam bundan sonra.

Daha gelen olursa 3v3 , 4v4 ctf, clan arena falan doner.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi max 15 mouse click.
q3. iso vardir bi yerde ztn. kur, point release cak. Verdigim linki patlat gg.
evde dedicated server bile kurdum. Suna da usenmeyin asdf

edit: hepsini ilk mesaja koydum. Point release steamdense direk geliyordur ztn. klasorun icinde changelog veya readme varsa surumun yazar orda. 1.32 lazimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada in-game chat e katilmak isteyenler;
Mumble
indirip,
bu ekranda;
http://img17.imageshack.us/img17/9838/mumble1.jpg

murmur.xkafe.net
64738

ile baglansinlar; ilk giriste belirttiginiz kullanici ve sifreniz kalici olucak. Veya Bu adresten de kayit olabilirsiniz.

Server ici nick i bana steamden soylerseniz odaya katiliminizi veririm.

Cogu kiside vardir ztn heralde mumble, kullanmayan bilmeyen insana rastlamadim. asdf
Hali hazirda zaten kayitli olanlar icin oda "Gecekondu" > "KharonPawnage" veya "Kharontech Gecekondu Hizmetleri"
Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

steam'deki quake'in ustune cpma kurunca oluyor direkt. baska bir sey yapmana gerek yok.

aynen
surda
C:Program Files (x86)SteamsteamappscommonQuake 3 Arena

2 exe oluyor. biri cpma nın. onun adını quake3.exe diye degistirin. orjinal exeyide baska birşey yapın. steam direk mod halinde acıyor.

fakat bende overlay sıçık. steam friend listi kullanamıyorum benim radeonla ilgiliymiş diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...