Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tiliye bundan sonraki roketleri kargoyla yolliycam. nasilsa kendisi subeden teslim aliyor. Firlatmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 neler neler :) çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 en iyiniz silphatosun abisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kutulu bile ezer la seni git burdan, ayrıca olm benim nickten ne istiyosun lan, dandik kendi halinede gariban bir nick. mmolarda facebookta falan da silphatos adamın fake hesapları. abv senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 KHaRoN said: tiliye bundan sonraki roketleri kargoyla yolliycam. nasilsa kendisi subeden teslim aliyor. Firlatmaya gerek yok ahahah oyunda yetmedi burda da critliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 duel duel duel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hadi lan patlamış mısır yeyerek izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ahahahaha kunefe kadar lamer i de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 dibine kadar trollerim her kill de laf atarher öldüğümde bal derim. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 niye QL oynamıyoruz diye soranlar vardı. tmm hakkını veremesekte 2 oyun arasındaki mekanik farkı şöyle CPM http://www.youtube.com/watch?v=i77n9zMkU3c QL http://www.youtube.com/watch?v=rGQgN07zF00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aerowalk qlive de varmiydi ya? yanliz texturelari yapmislar, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 uykum geldi izlerken... standart zero4 maci. yuruyerek gez, YA al, rail la. rinse, repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 KHaRoN said: aerowalk qlive de varmiydi ya? yanliz texturelari yapmislar, net. evet ama paralı asdadasd, premium olman lazım. 15 yıllık mapı sattı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 qlive de premiumlari da rahat biraksalar da engine modding yapilabilse. cpm i live da oynasak kotu olmazdi sanki. sonra dusununce dedicated bile acamiyoruz, turkiyede server falan yok. pas gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 4 noob kharonun severinda max 4 daha zeevkli yanlız söliyim http://www.youtube.com/watch?v=DTKrTfp2SDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 benim fraglerimide filmleyin lan ashdfads cok guzel 3 tane vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 q3mme diye birşey buldum pc de, record script gibi birşey ama patlıyor oyun. frapstan cektim bunu, senin povada bakamıyorum. zaa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bide def. configle actı ne güzelmiş lan oyunun grafikleri asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abiiiiiiiiiii. of yapim asamasindaki oyun gibi, 1 dakikada gozlerim pert oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 grafiklerden gözlerim kanadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 cg_autoaction ile bi multiview GTV atalim o halde. Uzuldum bariz rail karbon un gittigine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Bu arada default hudlarda beni rahatsiz eden seyleri degistirip custom bi hud yaptim; https://www.dropbox.com/s/bkfx6jug3dj3c4o/kharonHUD.cfg <drive>Quake III Arenacpmahud icine koyulcak. oyun icinden; ch_file |hudismi| reloadHUD yaparak aktive edebiliyoruz. cpma icinde kullanilabilecek hali hazirda bi kac tane daha hud var. Default olan fazla yer kaplayip yeteri kadar bilgi vermiyor. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 screenshot niye koykuyosun ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aklima gelmedi SS ya, KharonHUD SS http://i.imgur.com/FXI2o.jpg Widescreen conversion da yaptim ek olarak; KharonHUD /wide KharonHUD /normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Daesu said: 4 noob kharonun severinda max 4 daha zeevkli yanlız söliyim http://www.youtube.com/watch?v=DTKrTfp2SDU ya 16:9'da böyle 4:3 gibi olmuyor, fov 130 oynuyorum ona rağmen neredeyse silahlar gözükmüyor bile. quake live'de fixlemişler bunu düzgün ama q3de yok mu bi çaresi bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar