Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noob Yardımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyuna dün başladım. Yani dün 1 bugün 2. Sormak istediğim şey şu.

Agent ların verdiği görevleri yapıyordum. Mining le alakalı bir görev geldi gittim gemimin hangarı dolana kadar topladım geri döndüm görevi tamamladım artan madeni Markette sattım 1M civarı ISK oldu. Bu durumda haliyle hoşuma gitti. Şu Mining işini ilerletmek adam gibi bir gemi adam gibi modüller ile bu işe eğilmek istedim.

Şu şu skilleri geliştir şunu bunu al yardır gitsin diyebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Oyunda çok yeni olduğum için herşeyi tam anlayamıyorum.

Daha da kolaylaştırmak gerekirse. Hamallığı seven bir insanım ben bu tarz oyunlarda. Hemen başlıyım savaşıyım ona buna saldırayım amacında değilim. Bana iyi para kasabileceğim yöntemlerde yol gösterecek tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Şimdiden teşekkürler ...
Mesaj tarihi:
Önce bol param olsun, sonra savaşırım gibi düşüncelerin varsa, bu şekilde ızdıraplı bir yolu seçmene gerek yok.

Oyunda pvp skillerin ilede para kazanabileceğin yollar var. Hammallığı seviyorum demişsin, yani amaç oysa tamam. Ama hammallığı pvp için araç olarak kullanmak istiyorsan sonradan üzülebilrisin. Mesela, 7-8 ay oturdun, madenci karakter kastın. O karakter için harcadğın 8 ay pvp yapmak istediğinde anlamsız olur. Oturur yeniden pvp skillerini çalışman gerekir.

Madenden kazanabileceğin şeyin çok daha fazlasını npc öldürerek kazanabilirsin. Yada npc öldürürken kazanacağından çok daha fazlasını ticaretden kazanabilirsin. Kısaca para herşeyde kazanılıyor, önemli olan sevdiğin tarzda karakteri geliştirmek.

tabiki bunların uçuk yöntemleride var. Mesela tek 1 karakterle kazıyorsun saatde 50m kazanıyorsun diyelim. Düşünsene aynı anda 4 tane karakter ile kastığını. Kazandığın miktar direk 4le çarpılıyor. gibi :p. Tabi bunlar hırslı olaylar :D. Sen eğlenerek yapmak istiyorsundur, bu kadar karakterle kazana kadar, 1 tanesiyle kazarsın, diğeriylede toplar üretirsin felan...

Forumdaki rehber kısmı gözünden kaçmış sanırım (konu sabitti aslında ama)
http://forum.paticik.com/read.php?53,6153943

Şunada göz atıp, hoşuna gidenleri netden araştırıp ne yapmak istediğine daha iyi karar verirsen eğer, yukarıda sorduğun "kasacağın skiller" konusunda yönlendirme alabilirsin.

http://swiftandbitter.com/eve/wtd/eve-wtd.jpg
  • Yeni Oluştur...