Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 son zamanlarda başladı bu, özellikle utorrent açıkken olduğunu farkettim. internette dolaşırken bir bakıyorum aniden bağlantı gidiyor. modemi açıp kapamadan düzelmiyor. superonline fiber var. acaba superonline'ın yeni bir sistemi felan mı bu torrentlerle ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Fiberi bilmiyorum da adslde modemden kaynaklı bir sorundu bu ,torrent gibi birçok bağlantı yaptığın downloadları modem kaldırmayıp kitleniyor,resetliyordu kendini. Modem değiştirmiştim tee zamanında bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 said: Bugün sabahtan beri net 2-15dk aralıklarla kopup anında geri geliyor çıldırmak üzereyim, irc'den ortalama 5 dakikada bir düşmek kadar sinir birşey olamaz grinning smiley Istanbul,Kozyatağı bu arada varmı başka biri benzer bir durumda? 3 gün önce felan şöyle bir durumu yazmıştım ve halen devam ediyor ama bu kadar abartı sıklıkta değil, 30-40dk'da bir gidiyor artık. Seninki bundanda kötüymüş modemle uğraşmıyorum ben direk geliyor kendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 eski bir pirelli modem vardı sanırım. onla değiştirmeyi deneyeyim eğer modemden kaynaklıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar