DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dasaaa said: açık tenli, sarışın ve masmavi gözlü kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 OLM NE YAPIYORUN BANLANMAK MI İSTİYORSUN! CANINA MI SUSADIN! ÇOK DAHA AZI İÇİN KİMLER BANLANDI HABERİN VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Reroreye ne oldu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yanlış siteden alıntı yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bikinili resim koydu Banhammer indi kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 rerore anısına. bilimli, bilimin beni koruması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 hatta şu sayfa http://forum.paticik.com/read.php?73,6507640,page=4 resmi quotelardım ama benimde kafaya incek fizbanhammer diye tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 öm attım cevap gelmedi fizban said: gencler koyun siz daha resimleri, banlamak 3 dk. Rerore said: http://26.media.tumblr.com/tumblr_lkytulPqjp1qk1vbno1_500.jpg DA2019 said: şu ikisi arasındaki fark nedir, biri ban yememiş de bildiğin kızıl ırkçılık yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Benim koyduğum fotodaki kız bikinili diil ki. Gothic. Gothicleri seviyo patiler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sarışın daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Pınarın üstüne gül koklamıycaktın rerore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 gotik olan trap sanırım ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ABİLER! öle bi hava estiriliyor ki "NEDEN DA2019 -ya da nicki her ne haltsa- banlanmadı da rererö banlandı?" deniliyor. ikisi de banlanmamalı. fibonnaci çok güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 copry said: Pınarın üstüne gül koklamıycaktın rerore. pınar'dan sonra nefes almayı dahi kestik. pınar nefes kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dasaaa said: ikisi de banlanmamalı. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 PINAAAARRRRR!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 gençeler raad olun ya. bu sitede ayağının fotosunu koydu diye banlananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://www.bromygod.com Yeni keşfettim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 kız iyiymiş stalk ! Summon Flashh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Lol hep ıslak ıslak buralar. Neler dönmüş gece uykudayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dasaaa said: "NEDEN DA2019 -ya da nicki her ne haltsa- (td):o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 DA2019 said: dasaaa said: "NEDEN DA2019 -ya da nicki her ne haltsa- (td):o abi çok sinirliyim. yoksa seni sevmediğimden değil. ha neden rakamlı nick? hem da2019 şöle bi renk yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Ben de sinirliyim rerore gibi bir arkadaşımızı banhammera kaybettik ama dışarı vurmuyorum. Kırmızı da gayet güzel bir renk ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 arkadaşımızı kız yolunda kaybetmemizin üstünden tam 1 gün geçti. acımız sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar