TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 goldbären said: TeddyLop said: Bu topicin adı 9gag/incicaps olarak değişse daha mantıklı olucak gibi. topiğin 9GAGA ZATEN GİRİYORUM AYNILARINI BURDA GÖRÜNCE SİNİRLERİM BOZULUYORcusu da geldi abi ben 9gaga girmiyorum. inciye de girmiyorum. günlük komik resim ihtiyacını sadece pic threadden gideriyorum. o yüzden burada sizlerin beğenisine güvenip, linklediği imajlarla yetiniyorum. fazlasıyla da eğleniyorum hem, o yüzden go fuck yourself nigger. Forumun terbiyesizide gelmiş. İyi uçuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 goldbaren uçmaz onu tutan patidaşlarımızın sevgisi. uçarsa fizbanı tokatlarım. edit: şu güvensizlik olayı kısacık 2 cümleme bile yansıdı ya... travma yemişim gibi zamanında az düşüniyim ben bunun üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Forumda bir çok kayrılan üye olduğunu biliyorum zaten, uçmazsada kişiliğini öğrenmiş oluyoruz insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?62,6540019,6540048#msg-6540048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Orda uçulacak bişey varsa forumun yarısı yörüngede olmalı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 İstediğim kişiye özellikle hiç tanımadığım birine git kendini sev zenci diyebiliyor muyuz forumda? Böyle bir hakkım varsa uoloopa bağlıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Deathblade said: Genç makina mühendisleri rahatsız ! "O kadar teknik resim çizdik, 2 dönem yanımızda taşıdığımız T cetveli ile ne üstten ne yandan bir meminto ölçemedik" diyorlar. T cetveli ile meminto mu ölçülür ya. Hassas çizgileri el ile tanımak, ölçmek biçmek lazım. Tahta sürülür mü memintolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 asdfada adam alınmış dostum internete ilk girişin mi? öyleyse terbiyesiz sözlerim için özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Alınmak değil, muhabbetin bile olmayan birine atarlanmak falan çocukça. İnternete de ilk girişim değil, 3. girişim falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ya yazı sonunda esprisine işte abi niye takıldın ki sen ona ? hollanda lop tavşanın lopur lopur sıçarken takılacak şey mi bu ? HA ŞİMDİ HATIRLADIM CIVIK SIÇIYODU ZATEN O AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 goldbären said: TeddyLop said: Bu topicin adı 9gag/incicaps olarak değişse daha mantıklı olucak gibi. topiğin 9GAGA ZATEN GİRİYORUM AYNILARINI BURDA GÖRÜNCE SİNİRLERİM BOZULUYORcusu da geldi abi ben 9gaga girmiyorum. inciye de girmiyorum. günlük komik resim ihtiyacını sadece pic threadden gideriyorum. o yüzden burada sizlerin beğenisine güvenip, linklediği imajlarla yetiniyorum. fazlasıyla da eğleniyorum hem, o yüzden go fuck yourself nigger. +1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Yok o günden sonra bir daha sıvı dışkılamadı,sanırım paticik forumuna yazdığımı gördü ve akıllandı. O şimdi nesquick gevrek kıvamında sıçıyor. Bende paketleyip paketleyip nestle merkezine yolluyorum profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 fotoğraflarını yarın pati albümünde görcem. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Masakari said: http://payingattentiontothesky.files.wordpress.com/2012/06/ringwraiths.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 http://i.imgur.com/X2vFc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 @spark şu halimde güldürdün adhahshda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Akito said: ya yazı sonunda esprisine işte abi niye takıldın ki sen ona ? hollanda lop tavşanın lopur lopur sıçarken takılacak şey mi bu ? HA ŞİMDİ HATIRLADIM CIVIK SIÇIYODU ZATEN O AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA ya işte usl uuslu başlayıp sarkastik sonla biten komikli mesajı ciddiye aldı adam, sen beni tanımadan bana böyle yazamazsın diyor. lütfen forum ortamında karizma, gurur puanı kasmayalım. ben seni tanımıyorum evet. ama teddylopu tanıyorum. o da beni hiç tanımadan görebileceğim yerlere komikli şeyler koyuyor, yazılar yazıyor falan. insanlar neler neler sayıyor burada birbirine, ama olur da insan içinde görüşürsek böyle yazmıyoruz. veya facebooktan da ekli hiç görmediğim adamların duvarına gidip git kendini becer yazmıyorum. "lanet olsun 9gag repostlarımı bana bırak kahrolası zenci" konulu bir geyikten rahatsız olduysan, tamam bidaha yapmam diyip wot olmadan bu postu burada bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 cocoya saygı duyuyorum net. memelere özgürlük konusundaki hisli konuşmasından sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ingilizce küfür etmek serbest miydi let me hit your pussy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 kedili forum diye gelinen yerde satanist mi olurmuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/12716_419971084724815_1393328120_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 http://images.4chan.org/b/src/1350847647483.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 AHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 dasaaa said: ABİ MEME DENİLDİĞİNDE EVDE IŞIKLAR YANIP SÖNÜYOR! sesli güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 http://images.4chan.org/b/src/1350851342559.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar