Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

TeddyLop said:

Bu topicin adı 9gag/incicaps olarak değişse daha mantıklı olucak gibi.

topiğin 9GAGA ZATEN GİRİYORUM AYNILARINI BURDA GÖRÜNCE SİNİRLERİM BOZULUYORcusu da geldi

abi ben 9gaga girmiyorum. inciye de girmiyorum. günlük komik resim ihtiyacını sadece pic threadden gideriyorum. o yüzden burada sizlerin beğenisine güvenip, linklediği imajlarla yetiniyorum. fazlasıyla da eğleniyorum hem, o yüzden go fuck yourself nigger.

Forumun terbiyesizide gelmiş.
İyi uçuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Genç makina mühendisleri rahatsız !

"O kadar teknik resim çizdik, 2 dönem yanımızda taşıdığımız T cetveli ile ne üstten ne yandan bir meminto ölçemedik" diyorlar.

T cetveli ile meminto mu ölçülür ya. Hassas çizgileri el ile tanımak, ölçmek biçmek lazım. Tahta sürülür mü memintolara.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

TeddyLop said:

Bu topicin adı 9gag/incicaps olarak değişse daha mantıklı olucak gibi.

topiğin 9GAGA ZATEN GİRİYORUM AYNILARINI BURDA GÖRÜNCE SİNİRLERİM BOZULUYORcusu da geldi

abi ben 9gaga girmiyorum. inciye de girmiyorum. günlük komik resim ihtiyacını sadece pic threadden gideriyorum. o yüzden burada sizlerin beğenisine güvenip, linklediği imajlarla yetiniyorum. fazlasıyla da eğleniyorum hem, o yüzden go fuck yourself nigger.

+1.5
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

ya yazı sonunda esprisine işte abi niye takıldın ki sen ona ?
hollanda lop tavşanın lopur lopur sıçarken takılacak şey mi bu ?
HA ŞİMDİ HATIRLADIM CIVIK SIÇIYODU ZATEN O AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

ya işte usl uuslu başlayıp sarkastik sonla biten komikli mesajı ciddiye aldı adam, sen beni tanımadan bana böyle yazamazsın diyor.

lütfen forum ortamında karizma, gurur puanı kasmayalım.

ben seni tanımıyorum evet. ama teddylopu tanıyorum. o da beni hiç tanımadan görebileceğim yerlere komikli şeyler koyuyor, yazılar yazıyor falan. insanlar neler neler sayıyor burada birbirine, ama olur da insan içinde görüşürsek böyle yazmıyoruz. veya facebooktan da ekli hiç görmediğim adamların duvarına gidip git kendini becer yazmıyorum.

"lanet olsun 9gag repostlarımı bana bırak kahrolası zenci" konulu bir geyikten rahatsız olduysan, tamam bidaha yapmam diyip wot olmadan bu postu burada bitiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...