forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 barışta askerlik yapmaz, savaşta savaşırım var suriye akıllı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Gene ben gideceğim askere sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 cuma gunu askerligi tecil ettircektim lan ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bizim salakların oraya yolladığı çakma free syrian armyden türkler atmıştır işte olayları iyice karıştırmak için. önce yalandan uçak düşürdüler gerekli desteği sağlayamadılar, şimdi de böyle abuk sabuk denemelerle bir şekilde giricekler işte. natonun pis planları, resmen taşeron ülke olduk ya. esad mal değildir o kadar da içerde uğraştığı o kadar militan varken bir de komşu ülkeleri bombalayacak kadar.kimsenin eline koz vermez şu zor durumda.direk komplo yani olay. olanda orta ölen 5 zavallıya oldu. derken rusya zaten gerekeni söylemiş; deady said: said: Rusya ; Türkiye - Suriye Sınırında yaşanan provokasyonun Nato'ya Suriye'yi işgal için oluşturulmuş tezgah olduğunu belirterek; Kesin uyarı yaptı. Her Türlü Müdahelenin karşısında olacaklarını bildirdi !! Dışişlerinden yapılan açıklamada çözümün tek yolunun ''diyalog'' olacağı önemle vurgulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Daha çocuğum olacaktı yahu benim oldu mu bu savaş. 30000 verenler seferberlik çıksa gelirler mi yoksa onlara bi güzellik olur mu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 askere gidecektim ben be yapmayın böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 askere giden adamlara üzülüyorum ben, bok yoluna gidecek o kadar çok adam var ki.. vicdani ret ne oldu bu arada? gitmiyorum demek gibi bir durum yok mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yannız karşı atakla tüm delillerde yok oldu. İhale suriyeye kalacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 2014e kadar tecil ettirdim haziran gibi ağustosta giderdim diyodum lol bu saatten sonra norveç olsak gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Savai durumunda tecil falan dinlemeyip xxxx tarihinden önce dogumlu herkes askere diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 desinler pek umrumda değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 o sırada jandarma gelip zorla beni savaşamı götürecek sanki kurtuluş savaşı ahaha öyle bi kaçarımki OO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 İşte o zaman kaçmak olmuyor olay. Vatana ihanetten yargılanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 vaperon said: Uçtu uçtu editör uçtu :D sdfsdf Mesajmış sadece. :P Çok mutlu oldun dimi bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 askere gidiyo muyum ben daha mezun olmadım diplomayı bekliyorum tecil ettiricem bi sene. Bana bu önemli şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Editor said: vaperon said: Uçtu uçtu editör uçtu :D sdfsdf Mesajmış sadece. :P Çok mutlu oldun dimi bi an :) Yo, bana ne. Tanımam etmem. Yalnız ban topikleri ilgi alanıma girer. 67'den beri şöyle ağız tadıyla izleyemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 yaşı tutan herkes sanırım gidiyor savaş durumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Olaya bak ya teyyarenin tekinin toşşahları serinleyecek diye birileri paranın bi tarafına koyacak, gücüne güc katacak diye bok yoluna gitmeyi istemeyince vatan haini oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 vaperon said: İşte o zaman kaçmak olmuyor olay. Vatana ihanetten yargılanırsın. askerden kacmaktan yargılanırsın vatana iihanetten değil. seferberlik ilan edilirse belki vatan hainli olur oda belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Editor said: Absolut said: Eğerki savaş kararı alınırsa korkunç sonuçları olabilir yani suriyenin turkiyenin çok içlerine kadar top yollayabilecegini unutmamak lazım. 2000 top mermisi yollasa bunların 200ü sehirlere gelse binlerce ölü demek. Umarım delikanlılık yapıcaz diye boyumuzdan buyuk sorumluluk almayız başkalarının adına. kaldı ki an itibari ile içimizde 100.000 suriyeli yasıyor yani işin boyutu bir anda degisir. o 100 bin suriyeli kaçan suriyeliler esettten kaçtılar esete saldırıyoruz diye bizimi karıştırcaklar ? eset ne la tipe bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Cuce said: vaperon said: İşte o zaman kaçmak olmuyor olay. Vatana ihanetten yargılanırsın. askerden kacmaktan yargılanırsın vatana iihanetten değil. seferberlik ilan edilirse belki vatan hainli olur oda belki Ben de o durum için dedim zaten. Adamı savaş zamanı inzibat gelip askere çağırıyorsa, "çağırıyorsa" diyorum, durum zaten seferberliktir. Yazdığından onu anladım. Bu durumda da olay vatana ihanet'e giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 goreve cağırılmak için seferberlik sart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://forum.donanimhaber.com/m_66534989/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi one ya herif nasil bi fantazi yapmis öyle asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar