Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akçakale'ye top mermisi düştü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abicim ne savaşı gözünüzü seveyim . kınamalar avrupaya abd şikayetler . atarlar tutarlar max. yarın fb maçından sonra unutulur olmadı pazar derbiden sonra hatırlayan cıkarsa bu olayı ben bırakırım bu işleri
Mesaj tarihi:
Oski said:

oo tayyip sinirlenir şimdi

acaba? göt korkusu ile 3,5 atmasında. yada her zamanki gibi yağarız gürlerizz yaparızz ederiz deyip unutturma moduna girmesinde...
Mesaj tarihi:
vivavale said:

durun abi ne savası.takım komutanı idim kesin cagırırlar.lan :X

Duyanda rambo sanacak,sakin ol sampiyon.kaderde ne varsa yasariz..

Ustune toprak atmak da var,attirmak da....
Mesaj tarihi:
Taşak oğlanına döndü lan bizim ülkede. Sonra van münüt çeken tayyeape aslan gaplan diye şak şak yapıyorlar. Ben bilemedim bu nasıl iş. Belediyeler gizli gizli şebeke suyuna bişi mi katıyor nedir.
Mesaj tarihi:
zerotimers said:

vivavale said:

durun abi ne savası.takım komutanı idim kesin cagırırlar.lan :X

Duyanda rambo sanacak,sakin ol sampiyon.kaderde ne varsa yasariz..

Ustune toprak atmak da var,attirmak da....

cCc
yemisim ole kaderi.cok istiyosan sen kosa kosa git,tutan yok pasam.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:
Belediyeler gizli gizli şebeke suyuna bişi mi katıyor nedir.

Biliyormusun cidden bunu düşündüm. yaw dedim kendi kendime "Bu insanlar barzaniyle bile gurur duyuyorsa iyi kafa yapmışlardır. acaba rakı balık bırakıp onların kafayı bulduğu şey neyse onu mu kullansam?"
Mesaj tarihi:
Vivavallee bende istemiyorum ama oyle yetistirildik,topraklarimiza dusman girdigi anda autoattack'a gecer butun millet onden koyun kafalari yollarlar biz aradan cavus ,astegmen v.s ayagina yirtariz diye dusunuyorum.bence sende zevk almaya bak ,cunku mensubu bulundugun canli turu tek basina hic bir sey yapamamis simdiye kadar....sen hic tek basina koca orduyu yenen bir asker gordunmu filmler haric?
Mesaj tarihi:
ahah kolay mı öyle suriyeye girmek? iran petrolü, rusya gazı kestiği zaman, üstüne bide bayraklı mehmetçik tabutları gezdiği zaman tayyip falan kalmaz ortada.

muhaliflerin yaptığı bariz ayrıca. bana biraz tayyips budget 11 eylül gibi geliyo hayırlısı.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

bıçak kemiğe dayandı açıklaması geldi mi?

her an söylenmesi bekleniyor.

sonradan farkettim söylenmiş.
"SON OLAY BARDAĞI TAŞIRDI" söyleyen bülo
Mesaj tarihi:
zerotimers said:

BiZ diyince dalga geciyolardi ,silahi elinize tutusturup cepheye gonderdiklerinde degerimi anlayacaksiniz gencler teror,durmak uzere olan ekonomi bu ulkenin tek cikar yolu WaRrrrr

sen al silahı koş cepheye biz geliyoruz arkandan
  • Yeni Oluştur...