Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 önce "uçakları aslında suriye vurmuş" hableri şimdi de bu bir sonraki adım http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/06/satassin_da_dovelim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 BiZ diyince dalga geciyolardi ,silahi elinize tutusturup cepheye gonderdiklerinde degerimi anlayacaksiniz gencler teror,durmak uzere olan ekonomi bu ulkenin tek cikar yolu WaRrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ya zorla savaşa sokmaya çalışıyorlar ne biçim pis şerefisz adi bir oyundur bu. yazıklar olsun hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 lan insallah seferberlik gorevim yoktur.daha yeni geldim askerden :/ bi de iskenderunda yasıyorum emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 80 sene bu millet savasmadi ,asil tartisilmasi gereken bu bence hayret valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Seferberliğim yok, makarna depoladım. Yeter artık gireceksek de girelim. Bu ne arkadaş ya. Ağız tadıyla bi savaşa bile giremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abicim ne savaşı gözünüzü seveyim . kınamalar avrupaya abd şikayetler . atarlar tutarlar max. yarın fb maçından sonra unutulur olmadı pazar derbiden sonra hatırlayan cıkarsa bu olayı ben bırakırım bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 durun abi ne savası.takım komutanı idim kesin cagırırlar.lan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Eneeee Çetin Abey gelmiş, aşk olsun hiç selam vermiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Oski said: oo tayyip sinirlenir şimdi acaba? göt korkusu ile 3,5 atmasında. yada her zamanki gibi yağarız gürlerizz yaparızz ederiz deyip unutturma moduna girmesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 vivavale said: durun abi ne savası.takım komutanı idim kesin cagırırlar.lan :X Duyanda rambo sanacak,sakin ol sampiyon.kaderde ne varsa yasariz.. Ustune toprak atmak da var,attirmak da.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Taşak oğlanına döndü lan bizim ülkede. Sonra van münüt çeken tayyeape aslan gaplan diye şak şak yapıyorlar. Ben bilemedim bu nasıl iş. Belediyeler gizli gizli şebeke suyuna bişi mi katıyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 zerotimers said: vivavale said: durun abi ne savası.takım komutanı idim kesin cagırırlar.lan :X Duyanda rambo sanacak,sakin ol sampiyon.kaderde ne varsa yasariz.. Ustune toprak atmak da var,attirmak da.... cCc yemisim ole kaderi.cok istiyosan sen kosa kosa git,tutan yok pasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Flameoffear said: Belediyeler gizli gizli şebeke suyuna bişi mi katıyor nedir. Biliyormusun cidden bunu düşündüm. yaw dedim kendi kendime "Bu insanlar barzaniyle bile gurur duyuyorsa iyi kafa yapmışlardır. acaba rakı balık bırakıp onların kafayı bulduğu şey neyse onu mu kullansam?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bıçak kemiğe dayandı açıklaması geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Vivavallee bende istemiyorum ama oyle yetistirildik,topraklarimiza dusman girdigi anda autoattack'a gecer butun millet onden koyun kafalari yollarlar biz aradan cavus ,astegmen v.s ayagina yirtariz diye dusunuyorum.bence sende zevk almaya bak ,cunku mensubu bulundugun canli turu tek basina hic bir sey yapamamis simdiye kadar....sen hic tek basina koca orduyu yenen bir asker gordunmu filmler haric? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 muhalifler bombalamistir, tr suriyeye girsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 daha yeni de zam yaptılar her şeye. gene yaparlar belki bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ahah kolay mı öyle suriyeye girmek? iran petrolü, rusya gazı kestiği zaman, üstüne bide bayraklı mehmetçik tabutları gezdiği zaman tayyip falan kalmaz ortada. muhaliflerin yaptığı bariz ayrıca. bana biraz tayyips budget 11 eylül gibi geliyo hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mighty_THoR said: bıçak kemiğe dayandı açıklaması geldi mi? her an söylenmesi bekleniyor. sonradan farkettim söylenmiş. "SON OLAY BARDAĞI TAŞIRDI" söyleyen bülo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 zerotimers said: BiZ diyince dalga geciyolardi ,silahi elinize tutusturup cepheye gonderdiklerinde degerimi anlayacaksiniz gencler teror,durmak uzere olan ekonomi bu ulkenin tek cikar yolu WaRrrrr sen al silahı koş cepheye biz geliyoruz arkandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ayrıca muhaliflerin ibretlik bi vidyosu http://www.liveleak.com/view?i=8d9_1342244334 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 adam havan mermisini ters mi koydu ben mi yanlış görüyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 cidden ibretlik ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bıçak kemiğe dayandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar