haydari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 long time a go aldığım ve toplam 4 kere falan çaldığım ibanez jumpstart mıdır nedir elektro gitarımın telini kopardım. aslında teli koparalı da çok oluyor. tabi en alttaki mi teli. şimdi geçen aklıma geldi ve tel aldım. 0.9 almışım . sonra bu dedim yanlış galiba. işte şimdi 1-benim gitarın teli kaçlık 2-sadece alt tel satılıyor mu 3-sadece alt teli değişsem our mu ? işte böyle bir durum şimdiden saolun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 İlkini bilmiyorum ama set şeklinde alıp set şeklinde taksan daha iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Default 0.09'dur problem yok, ama tek değiştirme madem bir kere giriştin, hepsini değiştir. Floyd Rose ise bilen birine götür ama mutlaka :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 netten baktım da eğer tel uygun değilse sorun çıkarabilir diyorlar. 0.9 mudur kesinse değişcem akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Jumpstart kitten 0.10 tel default gelecek gitar çıkmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Floyd Rose evet ve elimde 0.09 var. takayım mı ? (bakmayın ben 10 yıl önce felan, üniversitede çok çalmışlığım var. beceririm de çok koptuk mevzudan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Tek tek değiştirip şansını dene o zaman da ben zamanında bilmeden floyd'da tel değiştirmeye kalktığımda 3 saat falan uğraşmıştım akordu ve köprü yüksekliğini aynı anda istediğim gibi tutturana kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Uğraşma floyd rose la, yay gerilimini ayarlaman gerekebilir, ayarlayamazsan köprü yamuluyor vs. Götür birine yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 0.10 da olsa aynı sorun olabilir diye anladım. Ben kurtköyde oturuyorum o civarda bi yerde yok ki arkadaş dağ başı gibi biryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kadikoy'e inerken al yanina gitari. kadikoy pasajinda, veya yukariya dogru cikarsan rexx'e dogru giden yolda, rexx'in sokaginda, bir suru gitar magazasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tel muhabbeti açılmışken C'de çalmak için hangi tel hedesi iyidir, hani 11. deniyor orada burada. bir sorayım dedim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ustler 11 altlar 10 iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 floyd rose kadar taş düşsün zaten başlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar