Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Diğer konuya cevap gelmiyor hiç. Güzel bir RSS reader bilen var mı? Google Reader ile sync zorunlu. iPad ile kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Flioboard. Arayüzü de guzel. Greader ile iyi çalışıyor. Ha auto update ve push yok onları da arıyorsan. Elle refresh ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 İyiymiş çok. Otomatik güncelleme ve push istemiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 reeder kullaniyorum. hem mac hem ios icin satin aldim, windows da veya baska bir platformda rss lerimi gozyaslari esliginde okuyorum. O kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 feedly sade ve kullanışlı geldi bana. iphone'da favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar