Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ya intel'in bostanci civarinda bi ofisi var, adresi lazim. Bilen var mi? Garip bi sekilde web sayfalarinda bulamadim. Help mi pati van kenobi, yor may onli hoğp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 [email protected] Bu olmalı başlarındaki kişilik. Sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Abi sağol da arkadaşı tanıma olasılığı olan biri ile iletişime geçmemeye çalışıyorum işte. Bişeyler yollaymaya çalışıyorum, süpriz yapacam yav. :D aklıma da bahane gelmedi adresi öğrenmek için sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kıza yenilen çikolata çiçek mi göndereceksin intel ofisin plazanın ciksini seçer. iş görüşmesine giderken bile zor girdim. sokamazsın onu içeri. retina taramasında %30 kakao çıkarsa bina lockdown olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 akaretlerde olmadığına emin misin? ben orayı biliyorum sadece. bostancıda olsa bir şekilde nette çıakrdı. sadece bu topik çıkıyor artık. kız seni yemiş. bostancıda evkur'da çalışıyo, intel demiş ayıp olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar