yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Rahatlığa değil, ortopedikliğe bakıcaksınız cahil insanlar sizi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 İkea'ya gittiğimde försiktig diye cocuk diş fırçalama amaçlı ayak taburesi görmüştüm indirimde. Sıkıntılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 O çocuk dış fırçalama taburesini aldım ben, altında Kaymaz malzeme kullanmislar , tavsiye ederimbaya sağlam. Hanımla kararverdik evdeki salon takımını atıp poang odası yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ben de geçen sene Ikea'dan Pello almıştım yine Poang'ın aynısı ama daha ucuzusu neresi farklı hala anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 7 ay sonra durumu bildireyim ben de, koltuk moltuk almadım sdf siyah büro-ziyaretçi koltukları var 2 tane rahatından onlarla idare ediyorum para hep başka yerlere gitmekte ısrar ediyo bi de şurda kaç yıl oturucam öğrenci evine eşya mı alınır külfet düşüncesi ağır basıyor hep arada konfor biraz yalan oluyor. sonra bi gün alıp daha önce neden almadım tüh demek de muhtemel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bewn de bilgisayar koltuğu alsam diyorum da, kolsuz böyle, nereden almak lazım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Dworgian said: bewn de bilgisayar koltuğu alsam diyorum da, kolsuz böyle, nereden almak lazım acaba İstanbul Topkapıda TİM :D İmalattan halka direk satış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Litminov said: Ben de geçen sene Ikea'dan Pello almıştım yine Poang'ın aynısı ama daha ucuzusu neresi farklı hala anlayabilmiş değilim. Boyu küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mağazada baktığımda boyları aynı gibi geldi bana yalnız poangların bazıları desenliydi pello ise krem renginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Pello küçük olanı, poang büyük olanı. Onlar minderlerinin desen/renkleri. Poangde minder/renk değişiyor, peooloda sabit. PELLO Genişlik 67 cm 26 3/8" Derinlik 85 cm 33 1/2" Yükseklik 96 cm 37 3/4" Oturma yeri genişliği 55 cm 21 5/8" Oturma derinliği 50 cm 19 5/8" Oturma yüksekliği 37 cm 14 5/8" POANG Genişlik 68 cm 26 3/4" Derinlik 82 cm 32 1/4" Yükseklik 100 cm 39 3/8" Oturma yeri genişliği 56 cm 22" Oturma derinliği 50 cm 19 5/8" Oturma yüksekliği 42 cm 16 1/2" Maks. yük/kltk iskl. 170 kg 375 lb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 poang önermiyorum. bilgisayar masası için çok alçakta kalıyor. benim bilekleri yok etti sırf o yüzden 6-7 ay spor yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 E zaten şimdi oturma yüksekliği yere yakın bişeyi nası oldu da bilgisayar sandalyesi olarak aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yaptık bi mallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ben de mallik yapmayi onermiyorum arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 pontipati said: oldukça ekonomik, katlayıp yanında da taşıyabilirsin http://images.gittigidiyor.com/5657/KATLANABILIR-TABURE-BUYUK-BOY-PLASTIK-OTURAK__56577163_0.jpg http://1.bp.blogspot.com/_p9qpDcWrqQM/Soo_-BDgq1I/AAAAAAAAA84/Gd2Qt6k2vag/s400/tabure.jpg abi evet bunlar efsane türkiyede 2-3 tane var mutfakta duruyo gerektiginde açıyoruz oturuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yav said: beyler ben vazgeçtim bu poang'lardan geçen gün arkadaşımın evinde gördüm oturdum falan pek koltuk gibi değil aşırı rahat bir sandalyeymiş onu anladım ben şöyle gömüleceğim bir koltuk istiyorum yerim dar param çok yok sonra şunu buldum https://www.armutkoltuklar.com/images/prods/large/18636.jpg her türlü atraksiyona oldukça elverişli gözüküyor armut konseptinde, şişme falan değil yani bayram dönüşü bundan alayım var mı itirazı tecrübesi bişeyi olan websitesinde bulamadım ben bunu. izmir'deyim denemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 goldbären said: poäng tam konsol ve film koltuğu. ne fazla derin ne fazla sandalye. ama pcde foruming falan beli bükertir. poang seni tartmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hazır ikea konusu varken ben de bir şey sorayım, klippanlardan almayı düşünüyorum, var mı kullanan, tavsiye eden ? http://www.ikea.com/us/en/images/products/klippan-custom-loveseat__0125212_PE282814_S4.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 @toggie: valla ben de siteden alisveris yapmak icin uyelik acmistim ama onay maili gelmemisti bir turlu. Telefon ettim de acmadilar mi yoksa telefon da mi etmedim onu hatirlamiyorum amma velakin usenmistim sonra iste zaten vazgectim almadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sparkcaster said: goldbären said: poäng tam konsol ve film koltuğu. ne fazla derin ne fazla sandalye. ama pcde foruming falan beli bükertir. poang seni tartmaz hadi lan ordan,esas seni tartmaz. oturunca dizlerinden önünnü görmezsin. arkadaşta var ne kadar kırmya çalıştıysam da kırılmadı. güvenle oturabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bu şişman kıramadıysa yeteri kadar sağlam demektir. 150 kiloyum diyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Klippan, stockholmd, KIVIK, ektorp bunlar alınacak koltuklar. Karlsfors, KIVIK tekli, karlstad: bunnardan uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 erucalavera said: hazır ikea konusu varken ben de bir şey sorayım, klippanlardan almayı düşünüyorum, var mı kullanan, tavsiye eden ? http://www.ikea.com/us/en/images/products/klippan-custom-loveseat__0125212_PE282814_S4.JPG koltukta sık uzanan biriysen alma sığmıyosun uzanmaya sdf (veya boyun 1.60 ise al) onun dışında rahat. iskeleti yeterince sağlam gibi, sürekli koşup koşup atlayan varoş misafir çocukları yoksa bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar