Akito Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ARAS BEY ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 konunun açılma amacı malum sebepler. standart htt prosedürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bi tek turk kizlari yasiyo bu sanciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Akito said: ARAS BEY ? nerden tanıyosun beni yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 said: arkadaşlar bu adet sancısı olayı ekşi'de görünce Okumayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OBa-DWgISKU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 PastorOfMuppets said: said: arkadaşlar bu adet sancısı olayı ekşi'de görünce Okumayı bıraktım. aynen kankülatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 olay kızdan kıza değişen fizyolojik bi süreç kimisinin hiç ağrımaz çok hafiftir kimisi ağrıdan kusar inanılmaz sancılıdır. sonuçta vajinanın iç duvarı gebeliğe hazırlık olması için kalınlaşıyor ve gebelik gerçekleşmeyince bu kalınlaşan doku sökülüp atılıyor. gerçekten acı verici olabilecek birşey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 HİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Aras rahmine nutella surup sakinlestiririm Ben seni, sanci baslayinca Bana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yavaş, Aras'ın senin alnına tohumunu sürüp Simba der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ne alaka şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 evet nutella için şükrüye gideceğim ahmet üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ONLAR... ONLAR... YUMURTLUYORLAR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 her ay bi yerimden düzenli olarak kan aksa, parçalı marçalı, ağrılı mağrılı, yakarım lan etrafı. azcık trip atıyorlar diye büyütmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Biyerde gördüydüm belgeseldemi nettemi ciddi bişeydi.Adet dönemindeki kadınlar o sıralarda kıllı mıllı ayımsı tipleri çekici buluyolarmış nekadar doğru bilmemde isteyen şansını deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tam manasıyla drama. tecrübeyle sabittir. hele bi de su grubu burca sahipse. mala alıp sıvamaya başlar keyfinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 her ay kanayan ama ölmeyen bir canlidan korkacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 dedi çakma al bandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben demedim vardi böyle bir söz sanirim southparkta felan geciyordu. hatirlayamadim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 o günlerde ofisten çıkmayın işte. çalışmak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Atsumichi said: hele bi de su grubu burca sahipse. İnsanların davranışlarının doğdukları gün ve saatteki yıldızların konumuna göre şekillendiğine, ve bunun her yıl tekrar eden bir periyodda gerçekleştiğine gerçekten inanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 axedice said: Atsumichi said: hele bi de su grubu burca sahipse. İnsanların davranışlarının doğdukları gün ve saatteki yıldızların konumuna göre şekillendiğine, ve bunun her yıl tekrar eden bir periyodda gerçekleştiğine gerçekten inanıyor musun? çünkü threadin geri kalanı çok mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 inanmayla ne alakası var lan onun. bilimsel bi gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 adet sancısı psedö-bilimsel bi safsatadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar