Argoel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Arkadaşlar yeni bir araç almak istiyoruz.Mevcutta opel astra 1.3 dizel otomatik vites aracımız var fakat klima açıkken kalkışlarda sorun yaşatıyor.O yüzden 1.6 motor alalım başımız ağrımasın dedik.1.6 nın üzerindeki motorlarda da malum vergi katlanıyor. Piyasada alınabilecek 1.5 veya 1.6 dizel otomatik araç tavsiyeniz ne olur ? birde belirteyim biraz detaylı ve özellikli bir araç istiyoruz.En azından Opel astra yı aratmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 307 1.6 dizel ama manual benimki gayet memnunum, şehir içinde 5.5 yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 1.6 dizel otomatik... Volvo s60'ı istiyorsun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bilgilerde biraz eksiklik oldu.Almak istediğimiz araç hatchback olacak ve fiyat olarak 60-70 k arası düşünüyoruz. Volvo s60 güzel araç ama hatchback değil birde 90k :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dostum dizel otomatik diyerek baya daralttın seçenekleri. yeni bir araba diyorsun, sıfır araç alacağını varsayıyorum. golfle meganları saymıyorum. -hemen markaları ele alalım. alfa romeo'yu geçiyorum çünkü dizel otomatik sadece 159 var, o da hatchback değil. -audi'ye geliyorum, a1 ve a3 kalıyor sana. a3'ün kasası çok eskidi artık. a1 alınır mı? valla ben beğeniyorum ama 60k vermem ufacık araba sonuçta. -bmw'de yeni 1 serisi var, onların dizelinin de otomatiği yok. ikinci ellerde ise sadece 120d'ler var o yüzden geçiyorum. -citroen'de yeni c4, ds3 ve ds4'lere bakabilirsin, bunların fiyatlar birbirine yakın gibi. -fiat'ın bravo ve puntosu var, bilmiyorum tatmin eder mi fiat seni. 60-70k verebiliyorsun sonuçta. -Ford'da sana uygun araç yok. -Hyundai için yeni i30'a bakıcaksın. Kia'nın da yeni cee'd'i var ama sonuçta hyundai ve kia yani bu markalar. -Volvo c30 geliyor aklıma ama onun dizelinin de otomatiği yok. - ha bir de Seat leon var. arkadaşım eğer 2.el araç almak isteyip yine aynı bütçeyi verseydin çok daha güzel önerilerim olurdu. bu yukarıda saydıklarından ben olsam hangisini seçerdim diye sorarsan, markacılık yapıp audi derdim, keza hiç bir zaman a3'ü seçmem ama yukarıdaki listeden başka şans vermedin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Selam, Golf 1.6TDI DSG alınamaz mı o paralara? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cabir-den-volkswagen-golf-1-6-tdi-bluemotion-start-stop-luaracim-101110429/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-hatasiz-kapali-garaj-araci-98546564/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-vw-golf-1-6-tdi-highline-10-000-km-beyaz-ici-bej-garantili-101073826/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sifir-km-dogus-oto-maslak-cikisli-en-uygunu-101028025/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tdi-highline-dsg-f1-vites-sunroof-2012-101010190/detay Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tdi dsg alinir anca yeni golf olur, yeni leon olur. v40 d2 ye otomatik getirirlerse bi de o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 yanlış anlama ama klima açıkken kalkışta sorun yaratıyor, 1.6 alalım başımız ağrımasın çok ilginç bir yaklaşım ilk defa duyuyorum. dizel otomatik konusu ise sıkıntılı. cip tarzı şeylerde daha yaygın sanırım. hatchback demişsin ama düşünürsen o fiyatlarda 2. el crv falan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Fistan said: 1.6 dizel otomatik... Volvo s60'ı istiyorsun direk veya audi a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 opel yokusta kalkıyor ama cok gaza basmak istiyor klimadan deil o hızlı tepki alayım diyorsan benzinli bak fakir dizeller hep hantal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 İlişkisini bilmiyorum ama klima açık değilken araç tekleme yapmıyor.Klima açıkken misal ışıkta durup tekrar kalkış anında bazen durabiliyor motor. Servisinde klimadan kaynaklandığını söylediler, ben onların yalancısıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 klima etkiler, etkilemez degil. astra da kasasina gore hantal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Selam, +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Arkadaşlar 1.4 - 1.6 dizel otomatik araç çok seçenek olmadığından ve çok fazla km yapılmayacağından dolayı hafif hafif benzinli otomatik araca doğru keyıyorum.Aklımdaki seçenekler aşağıdaki gibi ama sizin önerilerinize de açığım. 1.Honda civic HB 1.4 (Favorim bu aslında motor teknolojisi yüzünden) 2.Mazda 3 HB 1.6 (Bu arabaya çok ısınamadım.Bir de otomatik vitesi 4 ileri olduğu için çok mu yakar acaba sorusu var aklımda) 3.Alfa Romeo Giulietta (Eski favorim.Ön konsolun dizaynını görünce arabadan soğudum) 4.Hyundai i30 (Hyundai olduğu için önyargılıyım ama bu arabada dizel otomatik seçeneği olması ve yedek parça, bakım vs ucuz olması listeye sokuyor) 5.Opel astra HB (Önceki aracımız astra idi ve gayet memnunduk) Sizin önerileri ve yorumlarınızı da bekliyorum.Arabalardan çok fazla anlamadığım için biraz kararsız kalmış durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 guilettaninkini begenmeyip hyundai nin konsolu nasil begendin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ne kadar paran var, bence onu soyle. O zamana dek guzel oneri gelmesi pek mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Alfa Giulietta nın ön konsolu eski arabaların konsollarını çağrıştırdı bana ne bileyim :) yeni i30 konsolu gayet modern göründü gözüme. Bütçe 50-60 k arası bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi iç mi daha önemli yoksa dış mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ikisi de önemli bir de çok yakmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 şehir içi fazla yakmasın ama benim arabam çok kaçsın http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=603687 melodisyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu dedigin araclarda test surusu yap bence hangisinden keyif alirsan onu tercih edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Argoel said: Alfa Giulietta nın ön konsolu eski arabaların konsollarını çağrıştırdı bana ne bileyim :) yeni i30 konsolu gayet modern göründü gözüme. Bütçe 50-60 k arası bu arada. İ30 tavsiye ederim:) hyundai e karşı bende çok önyargılı idim ancak hyundai yeni "İ" serisi ile alman otomobilleri kadar kaliteli otomobil üretiyor. kendim astra j kasa sport donanım kullanıyorum. arkadaşıma daha yeni "i30 style donanım dizel" siparişi verdik. Eger 50-60k bütçe varsa "i30 elite dizel" tavsiye ederim.cam tavan,star stop,elektrikli koltuklar vs.. donanım çok iyi. hyundai için çogu kişi ön yargılı ama son dönemde saglam otomobiller çıkardıklarıda kesin .zaten git incelemeleri falan oku,testleri izle falan anlarsın nedemek istedigimi.hyundai e bok atan patilere bakma hiç onlar x5 lere falan biniyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Yarın yerinde arabayı inceleyeceğim.2-3 günde nette yaptığım araştırmalar sonucu i30 a baya aklım yattı.Yine de bir gidip ellemek lazım aracı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Çok yakmasın dedin ve opel astrayı kendin elemiş oldun :) (25k km de bizimki ve bilgisayar ortalaması bugüne kadar ki kullandığımız 13.0 lt / 100km diyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Hakikaten çok yakıyormuş.Honda yeni kasa çıkana kadar hatchback araba ürütmeyi durdurmuş.Hyundai i30 ve giulietta arasında kaldım an itibariyle. Arada 15k fark var.Hyundai i30 benzinli otomatik 45k giulietta 60k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar