Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık toplu PLEX

Densiz

Öne çıkan mesajlar

5 tane gibi bir seçenek yok malesef. Ne kadar az kişiye verirsem o kadar iyi benim için.
38 tane si şuan reserve (gibi birşey). 15 taneye müşteri çıkarsa o arkadaşa 38 taneyi satacağım.

Şimdilik böyle, eğer o kişi vazgeçerse veya 15 taneye müşteri bulamazsam, isteyenin istediği kadar alabileceği yeni bir fiyat yazarım. Şimdilik bu şekilde malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

çıkmazsa 10 tanelik paketler hazırlarız :P.

ya aslında birisi bir siteye sattığını söylemişti. Tanesi 19tl den felan gidiyo demişti. Bu tarz sitelerle daha önce işim olmadığından pek güvenmedim. O nedenle url sormadım bile :P. Son çare buralara bakarım. Aceleside yok zaten işin, şuanki haliyle param değer bile kazanır (kış plex fiyatları düzelirse)

gerçi hiç satmayıp, marketlede takılabilirim. Dün biraz şansamı oldu emin olamadım ama yarım saatde 2b kazandım. Yada eldeki para çok olunca getirisi yüksekte olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır 25 tanesi kaldı. 38 taneyi alan arkadaş, kalan 25 tane satılmazsa 15 inde almak istiyor. O nedenle daha ufak parçalar halinde yeni ilan bırakmadım (merak edilen oysa). Eğer 15 inde o almazsa 10-10-5 şeklinde satarım.

tabi aramızdan 25 taneyi almak isteyen varsa 1plex daha hediye edebilirim. Aynı fiyata 26 tane veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...