Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 52 adet var. Hepsini bir arada satmayı denemek istiyorum. 52 = 825tl (tanesi 15.8 liraya geliyor) plex in şuanki fiyatının 575m olduğunu hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 52 tane çoksa 15 tane gibi 2 inci bir seçenek var. 15 tanesi = 240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 fiyatlar makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 5 tanesi kaça_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 5 tane gibi bir seçenek yok malesef. Ne kadar az kişiye verirsem o kadar iyi benim için. 38 tane si şuan reserve (gibi birşey). 15 taneye müşteri çıkarsa o arkadaşa 38 taneyi satacağım. Şimdilik böyle, eğer o kişi vazgeçerse veya 15 taneye müşteri bulamazsam, isteyenin istediği kadar alabileceği yeni bir fiyat yazarım. Şimdilik bu şekilde malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 düzeltme: 38 taneyi arkadaşa verdikten sonra 25 tane daha kalacak. 25 tane için fiyat 400 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bu oyunun hakiki forumu neresi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yerinde bir soru olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 merak ettim patiden pek 800 500 tl veren cıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 çıkmazsa 10 tanelik paketler hazırlarız :P. ya aslında birisi bir siteye sattığını söylemişti. Tanesi 19tl den felan gidiyo demişti. Bu tarz sitelerle daha önce işim olmadığından pek güvenmedim. O nedenle url sormadım bile :P. Son çare buralara bakarım. Aceleside yok zaten işin, şuanki haliyle param değer bile kazanır (kış plex fiyatları düzelirse) gerçi hiç satmayıp, marketlede takılabilirim. Dün biraz şansamı oldu emin olamadım ama yarım saatde 2b kazandım. Yada eldeki para çok olunca getirisi yüksekte olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 38 tanesi satıldı (reserve eden arkadaş aldı). elde 25 tane kaldı. 25 i için 400tl istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 satildimi bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hayır 25 tanesi kaldı. 38 taneyi alan arkadaş, kalan 25 tane satılmazsa 15 inde almak istiyor. O nedenle daha ufak parçalar halinde yeni ilan bırakmadım (merak edilen oysa). Eğer 15 inde o almazsa 10-10-5 şeklinde satarım. tabi aramızdan 25 taneyi almak isteyen varsa 1plex daha hediye edebilirim. Aynı fiyata 26 tane veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ehe yok bende saticam piyasadakiler biraz azalasin ole topik acim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Plex satmak falan sana yakismiyo muhtar. Bagis olarak bekliyoruz onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ayın 15-18 i arası ben de 5 tane Plex alacağım. Bu arkadaşın satmaya niyeti yok satacak varsa aklında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 okuduğundan bunu anladın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 dolandirma milleti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ciddi sanacaklar şimdi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Satıldı arkadaşlar. (satış yapmak için beni bekleyen arkadaşa pm atıyorum, halen satmak istiyorsa... bende kalmadığı konusunda bilgilendireyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Oda satmaktan vazgeçmiş. Direk bize bağışlayacakmış sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar