Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 microsoft'tan large-scale applicationlar için javascript'i geliştirme çabası olarak doğan bir dil; typescript. google'ın dart'ı vardı. ms de typescript'i çıkardı (henüz preview). bence iyi yapıyorlar. piyasaya örnek standartlar göstermek, ısınma turları. belki bir gün ecmascript'i çöpe atıp, yerine daha iyisini koyabileceğiz. ben biraz spesifikasyonuna baktım, fena görünmedi gözüme. http://www.typescriptlang.org/ http://typescript.codeplex.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Fena değil gibi de şu learn kısmında Student classını Person interfaceinden nerede ve nasıl kalıttığını anlamadım. extends gibi bi keyword ya da : gibi bi operatör göremedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 orda türetme yok zaten. dynamic mapping var. student objesini, greeter fonksiyonuna verdiğinde, compiler direkt hata vermek yerine, runtime'a bırakıyor kararı. runtime'da objenin içinde, aranan property'leri bulursa (Person içindeki 'firstname' ve 'lastname'), onları kullanıp yoluna devam ediyor. aynı zamanda bkz.: weak typing not: aslında dili hiç kullanmadığım içinde compiler'ın davranışlarını, nerede, neye hata verdiğini o kadar bilmiyorum da.. muhtemelen dediğim gibidir. ama temel bahsettiğim mantık aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Vaay çok ilginçmiş, incelemek lazım biraz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 andres abinin sunumu var, ona bi bakiyim da microsoft basimiza is cikardi yine ya daha node.js, backbone, phonegap, meteor, knockout ogrenicez derken hadi bide bunu ogren pfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Aynen ipin ucu kaçtı walla hangisine ayak uyduracağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Baktılar ki ne kadar komplike bir dil yaratılırsa yaratılsın nihayetinde maaşlar yine düşüyor, çözümü her iş için farklı bir dil yaratmakta buldular ki, dili bilen özel olsun, fazla para kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yalnız typescript'in muadillerinden (coffeescript, dart vs.) bir farkı var. js compatible bir dil. yani kodun içinde düz js gömün, onu da çalıştırıyor. ms bunu daha çok ecmascript'in geleceği için ittiriyor gibi daha çok. bu yönden de başarılı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 fikir hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ahah bi dolu kufrediyolar andres e, gereksiz, basimiza is actin, zaten yapilmisi var diye dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi farklı bir dil değil ki; .net adamlarına js'yi de yazsınlar diye verilmiş bir araç tamamen ve sayesinde kasmadan node.js yazmaya başladığım için mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 su node.js i bi implemente edemedim yaw, yeni projemde deniyim bari dicemde sharing hosting kullaniyom le fuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 nameless said: abi farklı bir dil değil ki; .net adamlarına js'yi de yazsınlar diye verilmiş bir araç tamamen ve sayesinde kasmadan node.js yazmaya başladığım için mutluyum. ahah aynen banada öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 reyou said: su node.js i bi implemente edemedim yaw, yeni projemde deniyim bari dicemde sharing hosting kullaniyom le fuuuuuuuuu azure var beleş 90 gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar