Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Clio ve turbo 90Hp motor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Tel?

Saygılar.

abi akslara direk mudahale eder gibiydin momentten kazanım falan yoktu sanki eskisinde :)

bunda starta bastigin gibi yumusacik direksiyon. Aman aman bir teknoloji degil ama clio da gormek duygulandirdi :P

Bu arada 1.5 dizeli 0.9lt 90 hp den biraz daha yuksek veriler sunuyor kataloga bakinca ama fiyatta 4 bin gibi bir fark var. Deger mi ki benzinli almak daha mantikli geldi.
Mesaj tarihi:
Selam,

:D Tel diyince yok artık dedim içimden :P Bir filtre olayı daha mı falan diye.

Mesela benim arkadaş yılda 10-12bin km max yapacağını söylüyor, onun gibi biri için 0.9 litre yeterli gelecektir. Hergün BOlu Dağını inip çıkan biri olsa diesel al derdim ama öyle çok anormal bir güzergahı da yok. 1.2 litre motordan daha mantıklı bana göre.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
ya fiyat olarak en boşuna baktım işte,
38bin tl civarı olması lazım dizel manuel boşun.

hatta du bakım sıtesıne

http://renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat
Mesaj tarihi:
gittim gezdim bugün randevu aldım hatta aktarıcam direk test verilerini =)

0.9 90bg turbolu, baya bi doluydu içi, direksiyon deri koltuk start stop falan 40k dı.

beklediğimden iyiydi içi ya, döşemeler falan. bitek o ortadaki kol koyma yeri tırttı hehe.
Mesaj tarihi:
clioya 40k versem karnımın ağrısından 1 hafta uyuyamam la

clio yani sonuç olaraj, elin hyundaisinin 5 sene önce kpyduğu iki özelliği getirdiler diye 40k isteyeceklerse işimiz var
Mesaj tarihi:
Araba saygımı kazandı , artık arabamı satmaya üşenmeyip , bir an evvel halledip alıcam sanırım bir tane.

Alırken bi konusunu açarım , o fiyatlara başka ne alabilirim sıfır veya ikinci el diye :D
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...