Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 paramecium said: Selam, Tel? Saygılar. abi akslara direk mudahale eder gibiydin momentten kazanım falan yoktu sanki eskisinde :) bunda starta bastigin gibi yumusacik direksiyon. Aman aman bir teknoloji degil ama clio da gormek duygulandirdi :P Bu arada 1.5 dizeli 0.9lt 90 hp den biraz daha yuksek veriler sunuyor kataloga bakinca ama fiyatta 4 bin gibi bir fark var. Deger mi ki benzinli almak daha mantikli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Selam, :D Tel diyince yok artık dedim içimden :P Bir filtre olayı daha mı falan diye. Mesela benim arkadaş yılda 10-12bin km max yapacağını söylüyor, onun gibi biri için 0.9 litre yeterli gelecektir. Hergün BOlu Dağını inip çıkan biri olsa diesel al derdim ama öyle çok anormal bir güzergahı da yok. 1.2 litre motordan daha mantıklı bana göre. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi ne oluyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Selam, Olan oldu, çok şey kaçırdın :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ya fiyat olarak en boşuna baktım işte, 38bin tl civarı olması lazım dizel manuel boşun. hatta du bakım sıtesıne http://renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 gittim gezdim bugün randevu aldım hatta aktarıcam direk test verilerini =) 0.9 90bg turbolu, baya bi doluydu içi, direksiyon deri koltuk start stop falan 40k dı. beklediğimden iyiydi içi ya, döşemeler falan. bitek o ortadaki kol koyma yeri tırttı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 o cok rahatsız edici birsey gercekten yahu el freni cekilmiyor onun yuzunden bir ayar lazim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 broşürde 2013 ortasında 1.2 motorun turbolu versiyonu çıkacak yazıyordu galiba. 120 bg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 clioya 40k versem karnımın ağrısından 1 hafta uyuyamam la clio yani sonuç olaraj, elin hyundaisinin 5 sene önce kpyduğu iki özelliği getirdiler diye 40k isteyeceklerse işimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Arka camlar hala manuel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 40k fullü ya, baya donanım var içinde ama. direksion deri falan öle yani. 30k ya alabiliosun boşunu işte. ahşuvergiler olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Selam, Hayır, yeni partilerde arka camlar otomatikmiş :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Araba saygımı kazandı , artık arabamı satmaya üşenmeyip , bir an evvel halledip alıcam sanırım bir tane. Alırken bi konusunu açarım , o fiyatlara başka ne alabilirim sıfır veya ikinci el diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 renaulta güvenemedim gittim 2011 fiesta aldım dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Yeni rs te guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 dun fluence kıraladık bıtane baya kullanılmıştı sanırım da ulan cukura gırdık motoru dusmus arabanın yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bunların dizelleri 3.5 lt/100 km yapabiliyor mu bizzat deneyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Selam, İtiraz ediyorum KHaRoN!!! Fluence gibi bir ucube bir kasa yapamasa da Clio yapar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 arabayı bayaa inceliyorum sanırım ben sporttourer modelini alacağım (yanlış yazmış olabilirim) Araba cidden çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selam, Bağırıyorum artık; arka koltuk diz mesafesine mutlaka bak :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6oElqnPhpKE#t=214s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Selam, Allah'ım sana geliyorum! O siyah parlak plastik de nedir öyle yaaa... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar