sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Türkiye ve batı avrupa lazım babama. Tomtom çok pahalı, igo'dan memnun olmayanlar var vs. vs. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 imaps miydi apple kapa mı yeni birşey çıktı. Süper diyor apple ceosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 IGO tavsiye ederim Türkiyenin heryeri ve Avrupanın çoğunda şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yurtdışında 3g bağlantısı olmadan kullanabiliyor muyuz bu navigasyonları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 GPS sinyaliyle çalışıyor, yurt içinde de internet bağlantısına gerek yok. Diye biliyorum, yabancıyım olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ortak alma gibi bir olay da varmış, tek bir hesaba alın sonra başka iphone dan o hesaba girin indirin sonra kendi hesabınızla kullanmaya devam edin çalışır falan diyorlar. Ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ingilterede yanlış hatırlamıyosam navmii diye uygulamayı kullanmıştım arkadaşımın arabasında, çok işimizi görmüştü. hiç bi sıkıntı yaşamamıştık. Galiba her ülke için ayrı ayrı uygulamaları var. kullandığım tek navigasyon uygulaması olduğu için pekte birşey söylemek istemiyorum açıkçası. benim kafama takılan bu gps/3g meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Gerçekten GPS programları (IGo vs vs) 3G kullanmaz kendi içinde bütün gereken datası. Elbette search from google seçeneğini kullanmadıgınızı varsayıyorum içindeki. Ama Maps mesela 3Gsiz kullanılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Şimdi baktım navmii gps kullanıyormuş. ücretsiz uygulamalarıda mevcut çoğu ülke için. Türkiye dahil değil tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 sygic en iyisi poi sayısı ve updateleri diğerlerinden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar