Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All items gone, can't restore


Sovereign

Öne çıkan mesajlar

WoW'u en son bıraktığım zamandan beri yine hacklenmiş galiba adamlar banlamış wow accountunu. Habeirm yoktu, paşa paşa diablo oynuyodum. MoP deneyeyim diye bi girim dedim

ACCOUNT BANNED.

Hayda.. iyi açtıralım neymiş ne olmuş yine.. Daha önce de 2 kere falan hacklendim ama hepsinde restore etmişlerdi eşyalarımı falan. Form print ettirdiler, doldurtturup, scanleyip yollattılar. Açıldı account ama neymiş efendim, karakterler silindikten sonra çok zaman geçtiği için logları yokmuş verify edicek. O yüzden sadece karakterleri restore etmişler, itemlar yalan.

Yerine dedikleri bişey koymuşlar, en ezik mavi itemlar bi de mailda 250 gold.. Dalga geçer gibi..

Senelerin emeği, itemlar, mountlar, binlerce gold.. sizlere ömür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Authenticator yok muydu?

Cep telefonları ya da direk cihazını D&R'dan bulmak mümkündü.

Tabiki üzücü bir durum. Benim de başıma benzer bir durum yaklaşık iki sene önce gelmişti ancak aktif oynadığım bir dönemdi. Bu sebeple hemen aksiyon alıp restore ettirmiştim ve ilk iş Authenticator kullanmaya başlamıştım.

Şimdi Google/facebook dahil bütün önemli hesaplarımı benzer şekillerde korumaya çalışıyorum. Geçmiş olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası var arkadaşlar bu kadarda fanboy olmayın. Bir karakterin verilerini tutmak en fazla 5kb bile tutmaz. Tabiki her şeye kadar geri verecekler. Önceden veriyorlardı şimdide verirler. Sizin başınıza gelse böyle yorum yapamayacağınızdan da eminim :)

Ayrıca ben bugüne kadar 10 tane acc aldım oynadım kastım sattım. Bir kere bile hacklenmedim. Authenticator da kullanmadım hiç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fanboy'la alakalı bir durum değil, sürekli hacklenen kişilere yapıyorlar bu muhabbeti. Zaten hacklenen kişilere "kurtarma hakkınız sınırlı" falan muhabbeti bile yapıyor mmo firmaları.

Sanıyorum bu hacklenme ve geri getirme süreci ile piyasaya giren ek malzeme-gold vs'nin cılkı çıkmasın diye yapıyorlar.

Yoksa bu devirde veri saklamaktan ne olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Account kapalı diildi, accountttan diablo oynuyordum ama wowa hiç girmiyordum. Wow subscription ödenmemiş olsa da scroll of res yollayıp çok rahat açabilir açıkçası.

Authenticator almadan 2 hafta falan önce hacklenmiş.

Ayrıca ne internet kafelerde oynarım, ne şifremi milletle paylaşırım. Şifremi düzeni bir şekilde değiştiririm ama garip bir şekilde hep hacklenmeye devam ettim. Sebebi de fake addonlar sanırsam. Çok addon download edip denerim oynarken. Bazıları da az download edilen çok spesifik çalışmayan addonlardır. Bunların içine keylogger koymak o kadar kolayki.. Milleti hacklemenin en kolay yolu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Addondan hacklenme diye birşey mümkün değil. Daha öncede çok tartıştık bu konuyu, bana istediğiniz addonu yollayın, açıp addon klasörüne koyayım direk kullanmaya başlayayım, hacklerseniz hesap sizindir. Hatta aylık parasını ödemeye devam edecem, bayana kadar yıllarca oynayın, helali hoş olsun.

Addondan hack tek şekilde olur. Bir yerden addon indirirsiniz .exe uzantılı çıkar, siz gaza gelip onu açarsanızda o addondan hacklenmek olmuyor aslında, ama insanlar buna addondan hacklendim diyorlar diye yazdım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Freemoon demiş zaten, imkansız öyle bir şey. Addon'lar karakteriniz oyuna girince load oluyor her şeyden önce, yani keylogger koymak mümkün olsa bile login ekranından şifrenizi alamaz. Kaldı ki addon dediğin şey bir API üzerinden çalışan script'lerden ibaret, bağımsız programlar değil. Blizzard'ın izin verdiği fonksiyonları kullanabilen, sınırlı imkanları olan şeyler.

Örneğin yeterince eski olanlar hatırlayacaktır, bir ara otomasyonların boku çıkmıştı, neredeyse bot gibi olmuştu bazı addonlar, Blizzard tek yamada kaldırdı hepsinin bu özelliğini. "Üzerime curse geldiğinde decurse at" gibi ultra otomatik şeyler yerine, kullanıcıdan bir şekilde bir input (mouse click, key press vb.) bekler olmuştu hepsi. Addonlar dediğiniz gibi kendi içinde cumhuriyet olsa şifrenizi çalmaktan önce bunu çözerlerdi :p

Her hack vakasının geri döndürülmemesi de bence normal. İnsanlar kendi güvenliğine biraz daha önem versin, Java/Symbian versiyonları bile bedavaya var olan authenticator'u kullansın, indirdiği açtığı programa daha dikkat etsin. Banka şifresini nasıl ipimle kuşağım kullanmıyorsanız oyun hesabını da öyle kullanmayın yani, yok ekstra güvenlikle uğraşmayacak kadar önemsizse de hacklenince peşinden koşmayın abi madem :)

Hacklenenler bir iş gücü masrafı sonuçta, milleti dikkat etmeye teşvik etmeseler vakalar daha da artıp daha da iş gücüne malolur. Neredeyse on senelik oyunda yüzmilyonlarca karakterin her item/gold hareketinin logunu tutmak da o kadar basit bir data değil, bir süreden sonra siliyorlardır detay şeyleri muhtemelen, 6 ay falandır.

Sene 2012, trojan yemek, authenticator kullanmamak, suçu addona atmak, sonra üçüncüye hacklenip "tüm itemlerim geri gelmedi" diye şikayet etmek epey saçma yani bence özetle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pandaria geldiğinde rested da sıfırlandı, "senelerdir 85'iz rested'ımız full" diye bir şey yok. Pandaria geldikten sonra bir haftalık rested birikmesi gibi bir şey var mıdır ondan emin değilim, upgrade edip bir kere login olmadan o da olmuyor olabilir.

Levellamak genel olarak zor ama, Cata'da her şey çok kolaylaşınca bir nevi "Anti Kınayt" yapmışlar expansionu, resteda çok takılma yani. Bir levelı almak için ortalama 5 saat oynamak lazım, çok da abartı değil ama eskisi kadar kolay değil haliyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun ciktigindan beri oyniyorum, bir kere bile hacklenmedim ki hicbir hesabim gitmedi sirf wow diil, AGBI BLIZZART HACKLIYIP SATIOMUS ITEMLERI CINLI KILIGINDA, AH ADDONDAN GIRIO HEP filan yok ole bisi

ha nasil basardim bunu?

kendim disinda hickimseye hesap bilgimi vermedim al kanka oyna diye, guven zinciri olusuyor burda, sen istedgiin kadar dikkat et adam trojan yerse gg, ayni sekilde kendi makinami kimseye kullandirtmadim

tembellik yapip gidip abuk subuk third party addonlar kullanmadim, aman addona upgrade gelince otomatik ceksin ugrasmiyim filan diye

su ikisini yapinca zaten %99 guvendesiniz asdfads
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla son kısımla ilgili itirazım var, zamanında eski bi auto upgrade programı vardı onu kullandım, şimdi de Curse Client kullanıyorum. Çünki, özellikle Deadly Boss Mods gibi bazı addonlar raiding sezonu başladıktan sonra iki güne bir update oluyorlar ve halk arasındaki tabirle otuzbir olsa çekilmez duruma geliyorlar. Uğraşamam. Ve evet, hiç hacklenmedim. Şöyle ki: Shady bir siteye giriyorsam oraya verdiğim mail adresi farklı, Blizzard mail adresim farklı, shady site mail adres şifrem, normal mail adres şifrem ve Blizz şifrem hepsi birbirinden farklı. Kolay şeyler bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...