Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft + Razer Naga = :(

quixef

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Razer Naga kullanıyorum, uzunca süre WoW u bıraktığım için bunu sorun etmedim ama şimdi pandalarla beraber tekrar başlayınca problem tekrar başlamış oldu. Sorunlar şunlar:

- Num Lock WoW oynarken ama sadece WoW oynarken kendi kendine kapanıyor ara sıra. Naga ya bind ettiğim (ki genelde cooldownlar vs. önemli şeyleri oraya koyuyorum) abilityler çalışmaz oluyor bir anda, bir kere basıp olmayınca anlayıp num lock u aktif hale getiriyorum ama bazen olumsuz sonuçlar doğabiliyor (cooldown zamanında kullanılmayınca vb.)

- Bir de, özellikle bilgisayardan bir süre kalktığımda filan ama bu 5 saniye bile olabiliyor, sanki bilgisayar koltuğumda basınç sensörü varmışçasına :P mouse sanki USB kablosunu çekmişim gibi kapanıyor, iki sallayınca tekrar USB ye bişiler takıldı hacı sesi eşliğinde kendine geliyor. Bununla ilgili atlamadan önce altta kendi yaptıklarımdan ikincisini okumanızı öneririm :P

Kendi denediklerim:

- Registry deki "InitialKeyboardIndicators" değerlerini Num Lock aktif olacak şekilde 2 yaptım. Ancak bu bilgisayar ilk açıldığı anla ilgili zaten, Num Lock u on konumda kilitleyen bir registry ayarı olmadığı için işe yaramadı.

- Güç Seçeneklerinde uyku modu, USB seçmeli askıya alma vb. her şeyi kapattım.

- Yakın zamanda bilgisayarımın kasası değişti. Yeni kasa, yeni montaj dolayısıyla kısa devre ihtimali çok çok düşük.

- Kasa değişimiyle birlikte format da yedi makine, formattan öncede vardı bu problem.

- Klavyem BlackWidow Ultimate, önceden klavye mouse ayrı driver vardı, şimdi Razer birleştirdi onları Synapse adı altında.

Ne yapabilirim bilmiyorum, yardım lütfen, teşekkürler in advance.
Sosyal ağlarda paylaş

Naga bende de var hatırladıgım kadarı ile altındaki düğmeden ya number yada yandaki keypade ayarlayabiliyorsun.
Yalnız orda şöyle bir nokta var o düğmeleri yandaki keypade göre ayarlayınca Numlock tam da 10 buttonuna denk geliyordu galiba, yani sen ona bastıkca kendin acıp kapatiyorsun o numlocku aslında?
Bu arada eski sürücüleri kullan.
O sürücülerde 10 buttonu başka bir key olarak remap et.Veya bütün keyleri ?

Gerçi şu an naga yı pek kullanmiyor logitech g9x umla mutlu mesut takılıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

O alttaki switch i biliyorum benim için 1-9 olmasının hiç bir anlamı yok zaten o tuşları sol elle kullanıyorum.

O tuşlardan birisinin Num Lock olmasına gelince, abi düşünsene tuşların ikide bir çalışmamasına sebep olan bir binding yapar mı adamlar, nitekim kontrol ettim, değil:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 - +

Bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...