Aelfric Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aslında genel olarak oynadığınız oyunu oynarken aynı zamanda o oyunu nasıl canlı olarak yayınlayabilirsiniz ama bu yöntemle sadece oyun değil bilgisayarınızdaki herhangi bir şeyi yayınlayabilirsiniz. Bu konuda türkçe kaynak pek yoktu o yüzden bu rehberi hazırlamaya karar verdim. Başta uzun uzun yazmayı düşünmüştüm ancak sonradan neden bir video hazırlamıyorum dedim ve yapmamak için bir sebep bulamadım. Soru(n)larınız olursa bu başlık altından yazabilirsiniz.
Aelfric Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Twitch dahil her türlü sitede yayın yapabilirsiniz bu yöntemle.
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Uzun zamandır aklımda olan oyun/uygulama inceleme serisine başlamayı düşünüyorum ancak fraps çok mantıksız kalıyor bu iş için senin bahsettiğin uygulamalar sadece sound ve screen capture olarak kullanabiliyor muyuz? Ben Action diye bir uygulama keşfettim ücretli bir program ama çokta sıkıntı değil 40-50TL veririm gerekiyorsa.
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 DareJedi said: Uzun zamandır aklımda olan oyun/uygulama inceleme serisine başlamayı düşünüyorum ancak fraps çok mantıksız kalıyor bu iş için senin bahsettiğin uygulamalar sadece sound ve screen capture olarak kullanabiliyor muyuz? Ben Action diye bir uygulama keşfettim ücretli bir program ama çokta sıkıntı değil 40-50TL veririm gerekiyorsa. Tabiki sound ve screen capture için yapılmış bir program zaten direk stream üzerine veya bilgisayar kaydedebiliyorsun.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 çok iyi anlatmışsın ya bu olayla hiç alakam olmamasına rağmen 2 dk ayarladım herşeyi helal.
Predator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Eline sağlık çok açıklayıcı olmuş video. Merak ettiğim konu o upload hızı için kullandığın bağlantı nedir? 10 mbit kablo net kullanıyorum upload hızı torrentten gördüğüm kadarıyla 100 kb/sn civarlarında geziyor(zaten verilen upload hizmeti 1 mbit yani maksimum 125 kb/sn olması lazım), bu hızla yayın yapmak pek mümkün değil herhalde?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 can'ı yalnız Allah verir. yayın yapın yeterli.
Öne çıkan mesajlar