Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat ne güzel (Optimist Başlık)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ractamainus, 07 Kasım 2004 13:48 tarihinde demiş ki:
[ yukarıda ki örnekler sataşma amaçlı değildi, sadece bir analizdi. benzer bi analizi başkası ya da kendim üzerimde de gösterebilirim. insani bir özellikten bahsettim sadece. alınmaya gerek yoktur ;) ]

said:
Penthesilea, 07 Kasım 2004 13:58 tarihinde demiş ki:
Bahsettiğim ülkenin Türkiye olduğu nereden çıktı?
Tüm dünya insanları için konuştum ben orada, ve bu "sak da" lar, "eğer öyle bir durumdaysak bile" anlamında orada.
Paticik hedehödö ekibi olarak, bir başlığı daha piç ettiniz, en içten dileklerimle kutlarım.Al işte, nah bakarsın hayata optimist Türkiye'de.

ben genel bir açıklama yapmıştım. bireyel bir analiz ve bu kişisel bir yaklaşım değildi. özelden genele gittim (ki kendimi ve tüm insanları içine kattım). doğru ya da yanlış olabilir o ayrı konu. ama kişisel saldırıda bulunmadım senin yaptığın gibi.
ama sen hakaret ettin. tebrikler.
paticikte az ve öz yazarım genelde... (bir çok kişinin yapmadığı birşey) kimseye de laf sokma, aşağılama, hakaret etme gibi alışkanlıklarım yoktur(isteyenler geçmiş mesajlarımı takip edebilir). ve kimseden de hakaret işitmek için gelmiyorum buraya!

yaşınıza, statünüze uygun davranışlarda bulunun biraz.
sanal ortamda değil de bu lafları suratıma etsen (ki edemezdin ... o laflar sanal ortamda ki gibi rahat rahat çıkamaz bir insanın -herhangi birisi- ağzından) ya ortamdan ayrılır senle muhatap olmaz, eğer öyle bir kişiliğin olduğunu sezersem zaten ilişkimizi oraya kadar getirmem, mesafeli olur ya da sinirlerime hakim olamayıp burnuna bir yumruk patlatırdım. maalesef sanal ortamda bu kadar seçici olamıyoruz.

kendinize biraz saygınız varsa sanal ortamda da kendiniz gibi davranmaya çalışın. sizi kısıtlayan bazı faktörler yok diye ortalığı çamura bulamayın. lütfen...
sıkıldım artık.

[bu yazıdan herkes pay çıkartmalı aslında, bir kişiye değil ama...][signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
said:
Paticik hedehödö ekibi olarak, bir başlığı daha piç ettiniz, en içten dileklerimle kutlarım.

sen başlık ile içeriği uyumsuz yaparak konuyu piç etmişsin bile, bize iş kalmamış[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 07 Kasım 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ractamainus, 07 Kasım 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
kendinize biraz saygınız varsa sanal ortamda da kendiniz gibi davranmaya çalışın.

ya da kendiniz gibi davranmamaya çalışın.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

Mesaj tarihi:
said:
said:
Ractamainus, 07 Kasım 2004 13:48 tarihinde demiş ki:
[ yukarıda ki örnekler sataşma amaçlı değildi, sadece bir analizdi. benzer bi analizi başkası ya da kendim üzerimde de gösterebilirim. insani bir özellikten bahsettim sadece. alınmaya gerek yoktur ;) ]

said:
Bahsettiğim ülkenin Türkiye olduğu nereden çıktı?
Tüm dünya insanları için konuştum ben orada, ve bu "sak da" lar, "eğer öyle bir durumdaysak bile" anlamında orada.
Paticik hedehödö ekibi olarak, bir başlığı daha piç ettiniz, en içten dileklerimle kutlarım.Al işte, nah bakarsın hayata optimist Türkiye'de.

ben genel bir açıklama yapmıştım. bireyel bir analiz ve bu kişisel bir yaklaşım değildi. özelden genele gittim (ki kendimi ve tüm insanları içine kattım). doğru ya da yanlış olabilir o ayrı konu. ama kişisel saldırıda bulunmadım senin yaptığın gibi.
ama sen hakaret ettin. tebrikler.
paticikte az ve öz yazarım genelde... (bir çok kişinin yapmadığı birşey) kimseye de laf sokma, aşağılama, hakaret etme gibi alışkanlıklarım yoktur(isteyenler geçmiş mesajlarımı takip edebilir). ve kimseden de hakaret işitmek için gelmiyorum buraya!

yaşınıza, statünüze uygun davranışlarda bulunun biraz.
sanal ortamda değil de bu lafları suratıma etsen (ki edemezdin ... o laflar sanal ortamda ki gibi rahat rahat çıkamaz bir insanın -herhangi birisi- ağzından) ya ortamdan ayrılır senle muhatap olmaz, eğer öyle bir kişiliğin olduğunu sezersem zaten ilişkimizi oraya kadar getirmem, mesafeli olur ya da sinirlerime hakim olamayıp burnuna bir yumruk patlatırdım. maalesef sanal ortamda bu kadar seçici olamıyoruz.

kendinize biraz saygınız varsa sanal ortamda da kendiniz gibi davranmaya çalışın. sizi kısıtlayan bazı faktörler yok diye ortalığı çamura bulamayın. lütfen...
sıkıldım artık.

[bu yazıdan herkes pay çıkartmalı aslında, bir kişiye değil ama...]

Orada sana laf ettiğimi nereden çıkardın sen, senden önceki 2 kişiyeydi o.

Sen de kavga arıyorsun şimdi, ben adam gibi yazılmış, açıklanmış ve mantıklı bir yazıya asla laf etmem, orada yazdıkların da doğru.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 07 Kasım 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
said:
Paticik hedehödö ekibi olarak, bir başlığı daha piç ettiniz, en içten dileklerimle kutlarım.

sen başlık ile içeriği uyumsuz yaparak konuyu piç etmişsin bile, bize iş kalmamış

Hayrola, sen niye üstüne alındın?

Cidden delirecem ya, bu sabah sevindirik olup bir başlık açayım dedim, açmaz olaydım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
adam gibi cvp yazan kalmadı ztn adam topik açmış ne güzel ii cvp yazın adam gibi de o zmn konu p*ç olmaz[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
üstüme alındım?

ben sadece başlığı piç ettiğini belirttim. senin diğerlerine belirttiğin gibi. (tabi bunda "piç" kelimesini çekinmeden kullanmanın bende doğurduğu rahatsızlığın etkisi büyük)

ayrıca bir konuda sanırım çoğumuz hemfikiriz, açmaz olaydın..[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

Mesaj tarihi:
said:
NotoriuS, 07 Kasım 2004 14:42 tarihinde demiş ki:
adam gibi cvp yazan kalmadı ztn adam topik açmış ne güzel ii cvp yazın adam gibi de o zmn konu p*ç olmaz

bir konu ile ilgili iyi cevap nedir ya?

konuyu açana "oo süfer demişsin valla" mı demektir?

konunun ilk cümle ile birleşik kalması zorunluluk mudur?

burası bir tartışma ortamıdır (sizin düşündüğünüz gibi değil) ve hiçbir tartışma başladığı yerde bitmez. çünkü amaç fikir alış verişidir. fikir alışverişi yapılması için düşünülmesi gerekir ve düşünme farklı şeyler çağrıştırır. karşındakine daha çok fikir verebilmek için de düşündüklerinizin size çağrıştırdıklarını belirtirsiniz

misal ben bir üstteki mesajımda penth'e piç kelimesinin kullanmasının bende oluşturduğu rahatsızlığı iyi ya da kötü bir dille belirttim. burdan bir bilgi çıkarıp sentezlemek onun bileceği bir iş. isterse bana küfür de edebilir ( belki de etti bile ). kendisi bilir. ben her halükarda yeni bir bilgi kazanırım.

bu bağlamda tekrar düşünün, başlık piç mi olmuş?

ve piç kelimesi üzerine de düşünün.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 07 Kasım 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hem fikiriz evet. Ben sadece üstüme bu saçma yüklenmeye anlam veremiyorum, sabah sabah sinirim tavana vurdu yine.

piç etmek kelimesi mahvetmek anlamında kullanılan bir sözdür, rahatsız ettiyse affola, onu da üstüne alınan çıkar, "Ben p.ç değilim" diye.

Tadı kalmadı zaten başlığın, burayı da terkediyorum, ve bonecrusher a hak veriyorum, pessimistik bakacaksın hayata Türkiye'de, en azından daha az sinirlerin bozulur.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
penth benim amacım kavga çıkarmak değil. yerimde olsan daha iyi anlardın belki; o lafları üstüme alınmamam zor biraz. neyse üstüme alınarak bir hata yapmışım belki ama yine de aşağıda ki laflarımın da arkasında dururum. yanlış bir şey söylemedim çünkü.
said:
...
...

notorious, herkes fikir belirtebilir, saygılı oldukça. herkes "hıı hıı, evet, gibi onay cümleleriyle geçirecekse topici, zaten o "forum" olmaz.
.[signature][hline]is all that we see or seem

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
Bence bazen güzel bazen sıkıcı hatta çoğu zaman saçma.Nie yaşıoruz mesela neden varız?Ne işinize yarıyor yaşamak...O kdr dert çile çekioruz ama güzel yanlarıda var yaşamak güzel şey tabii ama bazende sıkıcı.Kendinizi boşklukta hşissederseniz hele çok sıkıcı oluo[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Mesaj tarihi:
Demek istediğim biri konu açıyor güzel giderken birden biri geliyor konu direk sapıyor bu hep böyle.
Açılan bir theread ın o konu ile alakalı sona ermiyor.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
Hayat güzel tabi ki eğer bazı zamanlarda acı çekmen gerektiğini kabul edersen :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 07 Kasım 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
Hem fikiriz evet. Ben sadece üstüme bu saçma yüklenmeye anlam veremiyorum, sabah sabah sinirim tavana vurdu yine.

üzerine fazla gelinmesinin sebebi bence çok açık (dikkat çekerim, üzerine fazla gelinmesi mantıklı demiyorum. sebebi açık diyorum). fazla iğneleyici bir dille yaşadığımız ülkeyi eleştirmen. insanın doğasındaki ait olma düşüncesi milliyetçi benliğimizi tetikliyor ve "kime laf atıyor bu huleyn" dedirtiyor. daha sonra da ne yazarsan yaz insanlar kafa göz girişiyor. ben de başlığa baktığımda benzer bir tepki verdim ve bunun anormal olduğunu düşünmüyorum. ve (yabancı forumlara takılan arkadaşlar farketmişlerdir,) dünyanın her yerinde bu böyle.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

Mesaj tarihi:
Evet Racta, orada quote etmem gerekirdi haklısın, cidden sana giib olmuş.

Benim derdim şu, yazdığım yazıyı okumayı beceremeyip, anında yüklenmeleri.

Ya biz burada bilgisayar başında eğlenelim, aynı zamanda insanlarla "insan gibi" tartışarak birşeyler kazanalım diye oturuyoruz. Sen gelip de burada kesinlikle tartışma amaçlı olmadan, sadece hayatın güzelliklerinin paylaşılacağı bir yazıya niye yüklenirsin? Anlayamadan niye yüklenirsin hele? Benim sorunum bu.

Orada kullandığım dil de rahatsız ettiyse özür dilerim herkesten, ama başka bir topikte, garip insanlarla tartışıyordum (bu aralar başka birşey olmuyor zaten konu dışında) sinirli gelince ettim o lafı, ama zaten kimseye kişisel hakaret yok görüleceği üzere, bir deyiş sadece o.

Kapansın bu başlık.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 07 Kasım 2004 14:53 tarihinde demiş ki:
Hayat güzel tabi ki eğer bazı zamanlarda acı çekmen gerektiğini kabul edersen :)
tam olarak beynimdekileri 1 ve 0'lara dökmüşsün. +1[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

Mesaj tarihi:
Kapanmasın bu başlık. İşte hayata dair en iyi örnek :)
"Hayat çok iyi giderken, bir dakika da nasıl berbatlaşabiliyor ve sonra yeniden güzelleşebiliyor"a bir örnek ;)
Hayat böyle işte, bazen iyi bazen kötü. Hepsi duygusal halimize bağlı. Daha önce dediğim gibi, "öznel doğamız bunu gerektiriyor".[signature][hline]is all that we see or seem

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
birden "kuşlar, çiçekler, böcekler, heyoo" diyesim geldi

ama ben allahın pazar günü bile çalışıyorum ulen![signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 07 Kasım 2004 15:02 tarihinde demiş ki:
Hah, sabahtan beri ilk kez paticik forumlarında yüzüm güldü =)

Güzel yazı :)

Ne mutlu güldürenlere :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me

[Bu mesaj NotoriuS tarafından 07 Kasım 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 07 Kasım 2004 14:46 tarihinde demiş ki:

piç etmek kelimesi mahvetmek anlamında kullanılan bir sözdür, rahatsız ettiyse affola, onu da üstüne alınan çıkar, "Ben p.ç değilim" diye.

Tadı kalmadı zaten başlığın, burayı da terkediyorum, ve bonecrusher a hak veriyorum, pessimistik bakacaksın hayata Türkiye'de, en azından daha az sinirlerin bozulur.

Bir şekilde bir hata yapmış iseniz hata yaptım diyerek bunun özrü yoluna başvurmak birincil yoldur.İkinci yol ise hayır vs vs sanane vs vs gibi konuşmaların yanı sıra birbaşka kişilerin düşüncelerine katılıp konuyu kurtarmakta başka bir yoldur.

Ama birinci yol temiz yol diğeri gözden kaçamayacak derecede kirli ve anlamsız bir yoldur tabi seçim sizin...

Bu konuyu bir kez daha sakin kafa ve objektif olarak düşünmeniz dileği ile.

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...