Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekim Ayı Masaüstü'nden Pınar'a doğru bi dedektiflik hikayesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seele said:

onu tanistirma beni tanistirma. zaten bütün gün kari memesi paylasiyor forumda. ayrica takim degistirmeye hazirim.
http://i.qkme.me/3qxs77.jpg

tamam olabilir tanıştırabilirim ama sende beni bu forumda abukluklarına devam eden bir kaç arkadaşla tanıştırırsın olur mu =) ?
Mesaj tarihi:
olm böle alternatif keş bulmuşunuz pezemenklikmi yaptırıcanız adama bırakın anlatsın tariflerini, belli ki içinde bulunduğu ruhsal ortam çekiyor kadınları en azından fotolar öyle anlatıo sdjfgşlk
Mesaj tarihi:
mokoko said:

kafayı kırmak için tarif vermek yasal mıydı ya?

ne kafa kırması yahu binlerce yıldır güney amerikalı yerlilerin ruhlar alemine geçmek için kullandıkları kutsal iksirden bahsediyoruz . kafa kırmak istiyorsanız gidin iki bira bi sigara için lütfen =)
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

mokoko said:

kafayı kırmak için tarif vermek yasal mıydı ya?

ne kafa kırması yahu binlerce yıldır güney amerikalı yerlilerin ruhlar alemine geçmek için kullandıkları kutsal iksirden bahsediyoruz . kafa kırmak istiyorsanız gidin iki bira bi sigara için lütfen =)

bunu federallere anlatırsın dostum
Mesaj tarihi:
adamin amaci forumda uyusturucuyu ozendirmek suretiyle forumu kapattirmak. lakin yemezler. bu tip mesajlari gizleyerekten pinar ablamiz hakkinda seviyeli tartismamiza devam edebiliriz.
Mesaj tarihi:
fizban said:

pinar ablamiz hakkinda seviyeli tartismamiza devam edebiliriz.

seviye olduğu sürece sonsuza dek tartışın gerçekten çok süper biri bir gün tüm dünya onun ne kadar süper biri olduğunu anlayacak <3
Mesaj tarihi:
Masakari said:

m desek meme dedin diyip, kate desek ben hangi kate dediğini biliyorum diyip hammerlayan fizban reyiz Noldu saağa

GM beey güç gösterisi yapacak malzeme buldu kendine. hani buraya silin diye yazmasam sorun bile olmayacaktı da hoşuna gidiyor şimdi bu durum ;D
Mesaj tarihi:
Seele said:

Noyzura bu postu üzerine ya kavga cikar ya kan akar ya ban gelir. adam kutsalimiza dokundu.

çok sessiz oldu ortalık bi anda .. spiritüel biri olarak kutsal şeylere bayıldığımı farketmiş olmalısınız ?
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

copry said:

Kesin sacmalamayi artik

facebookda resimlerini gördüm şimdi sen de fena değilmişşin irem

sakin..

model değil, twitter'dan fotolarını paylaşan dizi oyuncusu değil, bişi değil.

sakin babalar.

kafalar güzel falan derken kötü olmasın hiç. barışa kardeşliğe devam edelim
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Noyzura said:

copry said:

Kesin sacmalamayi artik

facebookda resimlerini gördüm şimdi sen de fena değilmişşin irem

sakin..

model değil, twitter'dan fotolarını paylaşan dizi oyuncusu değil, bişi değil.

sakin babalar.

kafalar güzel falan derken kötü olmasın hiç. barışa kardeşliğe devam edelim

stalkın kaynağı burası dasaaa sfdfsdfas
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...