Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Seele said: yurtdisindayim bana bi bok olmaz. zaten burda genel anlamda ilgi alanim biyiksiz kizlar ve memeler. interpol şu lafından sonra merkezi kapatmış herkesi evlerine göndermişler.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lan interpol aradığını bulamıyor zaten o arasın yeter. adam tv'de, haberlerde falan ama interpol arıyor. arasın. worst agency ever sanırım
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Seele said: yurtdisindayim bana bi bok olmaz. zaten burda genel anlamda ilgi alanim biyiksiz kizlar ve memeler. hadi beyler dikkat dağıtalım http://galeri3.uludagsozluk.com/174/b%C4%B1y%C4%B1kl%C4%B1-k%C4%B1z%C4%B1n-a%C5%9Fk%C4%B1m-demesi_210123.jpg
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 copry said: Kimse alamaz seni flassh HEPIMIZ FLASSH'IZ!!!! Hepimizi alcaklar yaaaa! ANNEEAAAAAA!
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Myshkin said: tarkan'ın kızı denmiş miydi tarkan benim abi
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: lan interpol aradığını bulamıyor zaten o arasın yeter. adam tv'de, haberlerde falan ama interpol arıyor. arasın. worst agency ever sanırım oh oh. bok at interpola sen daha.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: lan interpol aradığını bulamıyor zaten o arasın yeter. adam tv'de, haberlerde falan ama interpol arıyor. arasın. worst agency ever sanırım onu okşayan abileri var olm. bizim kimimiz var? sitenin yöneticilerinden biri karton evde yaşıyor daha nolsun
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 konu bitmiş ya.noyanda mesaj atmayı bırakmış.kavga yok bişi yok.dağılabiliriz
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: Myshkin said: tarkan'ın kızı denmiş miydi tarkan benim abi selamın aleyküm
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bu kadar pati bi konuya toplanmısken, su balkonda güvercin kovmak içcin alaminyumdan kartal yapılan konuyu bulsanıza
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oha öyle bişey mi var? ben halen cd asıyorum iplere
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi zaten beni dava ederlerse mahkemede donumu çıkartır, buyrun diye takdim ederim donumu. sonra noyanla çıplak poz veririz anca. başka da bişi ödeyemem. param yok. hoş olmaz böle bişi. iki çıplak adam anca hamama yakışır. mahkeme hamam mı? değil! yasalara saygımız sonsuz! adalet mülkün, hamamlar temizliğin temelidir. onnçün dava etmeyin
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bir an konu cidden 100 sayfayı bulacak sandım ama duraksadınız
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: evde yemek yok çoluk çocuk aç! ne rilaksı lan? abi allaşkına foruma üye alırken test yapın millete kahvaltıda ne yiyorsunuz? a-jambon b-peynir c-simit d-kahvaltı?? (doğru cevap c ve d) benzin kaç para a-6 mı oldu? b-şoför bilir c-ben hep 50lik alırım d-arabam yok (yine c ve d) nerede yaşıyorsunuz a-caddebostan b-etiler c-karton d-ev?? (yine c ve d) burada habire d diyen adam salak olabilir gerçi. ama olsun o kadar. fakirler gelsin foruma ya bi araba sorusundan geçtik lan forumu terk ediorm eyw
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 mahkeme celbi gelsin 200 sayfa yaparız sorunyok
Seele Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 pinar gelirse 100 resim koyarsa 300 hafif dekolte olursa 500 sayfayi bulur.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: başka da bişi ödeyemem. param yok. çalışmıyor muydun sen uzak diyarlarda ya, kumar borcu mu ödüyorsun paran niye yok
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Myshkin said: dasaaa said: başka da bişi ödeyemem. param yok. çalışmıyor muydun sen uzak diyarlarda ya, kumar borcu mu ödüyorsun paran niye yok abi işte çeriti meriti. öksüzlere yardım falan derken............
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Myshkin said: çalışmıyor muydun sen uzak diyarlarda ya, kumar borcu mu ödüyorsun paran niye yok evlenecek demek ki para biriktiriyor
Öne çıkan mesajlar