pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 beyler bundan sonra şifreli mesajlaşıyoruz; mesela p a t i c i k ş ç v l e l n kaç harf atlayacağımızı öm lerle belirleyelim. her sayfada yeni key belirler sonra da crymeriver ın adasına kaçarız
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Abi wanker muhabbetleri nedir ya zorunami gidio ayrica zoruna gidiosa bize niye kiziosun yenge hanimin fotolarini bizmi cektik, burda ne kate uptonlar felan paylasildi onunda manitasi gelip beyler ayip oluo elinizi cebinizden cikarin yoksa kapatirim forumunuzumu dicek. Sen madem cok kiskanio yengeyi birak bu ateiz ergen triplerini tut elinden evininin kadini yap yoksa sindir san sohret zor seyler degil burda 40-50 kisi iki resim paylassa noluo oteki tarafta milyonlar yikiodur twitteri zaten hergun.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ada mı? crymeriver cia'de çalışmıo mu adada ne işi var la?
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aquila said: o tablolardan vergi vermiyosun di mi sen. olur mu abi oyle sey, usulsuzluk cezasi bile 400 liradan basliyor. o rikse giremem. veriyorum. yani mecburen. bi yakalandi mi faturasiz/irsaliyesiz, kitlerler milyari.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi evimde uydu gitti yağıştan bi samanyolu haber çalışıyor. çok teşekkür ediyorum lan bu konu bugüne denk geldiği için. kendimi falan keserdim herhalde sıkıntıdan
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 pontipati said: beyler bundan sonra şifreli mesajlaşıyoruz; mesela p a t i c i k ş ç v l e l n kaç harf atlayacağımızı öm lerle belirleyelim. her sayfada yeni key belirler sonra da crymeriver ın adasına kaçarız oooo sezar.
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 güncelde derbi maçı olsaydıda gününü gösterseydik şimdi.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 BabacumMostors said: kızın mevcut erkek arkadaşı geldi, eski üyeymiş sonra forumu bırakmış ketamin kullanmaya başlamış, konuyu silin dedi silmezük dedik şikayet etçekmiş bizi ama abi olmadıki hiç. böle anlatınca, alt metinler, motifler, running gagler falan hep harcanıyo
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hamsilipilav said: ıyyyyyyy tv izlio 2012de olm kartonda yaşıyorum ben VERİLMEK İSTENİLEN MESAJ: FAKİRİM OLM! EVSİZİM! PARAM YOK! KURUŞ ÇIKMAZ BENDEN!
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Flassh said: fakir heroini abi böle bişi mümkünmüki
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa seni hapse attıracam sevabına yatak yemek hastane beleşe gelcek
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 valla mesaleyi yakan dasaaa, onu atarlar hapse. aycicegi yapacaklar seni dasaaam :(
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Cuce said: BabacumMostors said: kızın mevcut erkek arkadaşı geldi, eski üyeymiş sonra forumu bırakmış ketamin kullanmaya başlamış, konuyu silin dedi silmezük dedik şikayet etçekmiş bizi ama abi olmadıki hiç. böle anlatınca, alt metinler, motifler, running gagler falan hep harcanıyo benim çok güzel film noir ve 80 yıllar polisiye filmler arası gidip gelen dedektiflik filmleri anlatımım var ya.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Cuce said: BabacumMostors said: kızın mevcut erkek arkadaşı geldi, eski üyeymiş sonra forumu bırakmış ketamin kullanmaya başlamış, konuyu silin dedi silmezük dedik şikayet etçekmiş bizi ama abi olmadıki hiç. böle anlatınca, alt metinler, motifler, running gagler falan hep harcanıyo onlara erişmek isteyen biraz emek çeksin, bu kadar sayfayı boşuna mı okuduk! saksı değiliz biz!
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 pontipati said: beyler bundan sonra şifreli mesajlaşıyoruz; mesela p a t i c i k ş ç v l e l n kaç harf atlayacağımızı öm lerle belirleyelim. her sayfada yeni key belirler sonra da crymeriver ın adasına kaçarız abı olmazi ben normal yazıyı zor okuyorum, yazmayı zaten gec
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: Cuce said: BabacumMostors said: kızın mevcut erkek arkadaşı geldi, eski üyeymiş sonra forumu bırakmış ketamin kullanmaya başlamış, konuyu silin dedi silmezük dedik şikayet etçekmiş bizi ama abi olmadıki hiç. böle anlatınca, alt metinler, motifler, running gagler falan hep harcanıyo benim çok güzel film noir ve 80 yıllar polisiye filmler arası gidip gelen dedektiflik filmleri anlatımım var ya. sağa girsin HUAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! fabrikası da bana HUAAAAAAAAAAAAAA!!
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Theridone said: valla mesaleyi yakan dasaaa, onu atarlar hapse. aycicegi yapacaklar seni dasaaam :( değilim lan. kimseye zorla bişi yaptırmadım ben. sadece halka mal olmuş bir insanın kim olduğunu merak eden gençlerin arasında yer aldım. hepsi bu.
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Olm dasaaa gitmesin, karton evine kim bakacak onun :(
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam shinigami den white knight a geçmeye çalışıyor. bu kadar ''dünya zkmde değil beyler'' modunda olan adamın bahsi geçen sebeplerden dolayı rahatsız olması çok ironik. 2/10 would not draw reampage said: Abi wanker muhabbetleri nedir ya zorunami gidio ayrica zoruna gidiosa bize niye kiziosun yenge hanimin fotolarini bizmi cektik, burda ne kate uptonlar felan paylasildi onunda manitasi gelip beyler ayip oluo elinizi cebinizden cikarin yoksa kapatirim forumunuzumu dicek. Sen madem cok kiskanio yengeyi birak bu ateiz ergen triplerini tut elinden evininin kadini yap yoksa sindir san sohret zor seyler degil burda 40-50 kisi iki resim paylassa noluo oteki tarafta milyonlar yikiodur twitteri zaten hergun.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Red said: yalnız burdaki olay.birilerinin hakkaten forumda yazılanları pınar yılmaza yetiştirmesi olsa gerek sdfs. o kişiler ifşa edilsin "pınarcım bak burda senle ilgili böyle böyle konuşuyorlar. bu erkekler böyle bakma sen bunlara ben öyle değilim. naber?"
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Red said: noyana yüklenince lama üzüldğ özelden devam ediyorlar herhalde Bugün konakta işlerim vardı zaten yererince insan tuhaf bakışlarıyla yüklendi, bazıları sessizce "bu ne biçim insan" dedi .. lets just relax ;D http://www.youtube.com/watch?v=b0UeLSMa_gs
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 itiraf et işte ne kadar ilginç ve tuhaf bulunursan o kadar hoşuna gidiyor.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: değilim lan. kimseye zorla bişi yaptırmadım ben. sadece halka mal olmuş bir insanın kim olduğunu merak eden gençlerin arasında yer aldım. hepsi bu. derdini merkezde anlatirsin. al bunu alalalalalalalaalalal http://www.nethabercilik.com/images/news/237401.jpg
Öne çıkan mesajlar