Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yalnız burdaki olay.birilerinin hakkaten forumda yazılanları pınar yılmaza yetiştirmesi olsa gerek sdfs. o kişiler ifşa edilsin
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kilitlenmesi içinde bi sebep göremiyorum ben, silinmesi zaten abzürd
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Red said: yalnız burdaki olay.birilerinin hakkaten forumda yazılanları pınar yılmaza yetiştirmesi olsa gerek sdfs. o kişiler ifşa edilsin ahaha Şevki yapmış olmasın yaranıcam diye? GwindonSurion said: ayık olun http://i.imgur.com/qQOko.jpg
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Cuce said: kilitlenmesi içinde bi sebep göremiyorum ben, silinmesi zaten abzürd sinem kobala biri bişi demişti.öteki sinem benim teyzem diyip banlatmıştı sanırım adam biraz ittirse 10 kişi banlatır sdfs
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bu konu gösterimden kaldırılırsa futbol bölümünün taamının gösterimden kaldırılması lazım yarın öbür gün aykut kocaman gelip "eheh bugüne kadar bir şey demiyordum gençler ama.. silin o konuları" dese ne olacak? mesleği gereği kamuya açık yerlerde görsellerinin paylaşılması ve bu tarz yorumlar yapılmasına yüksek tolerans göstermesi gerekir yoksa yapmasın o mesleği hani insanların en fazla göz önünde olduğu bir meslekte kalmayı tercih ediyorsa bu tarz şeylere de katlanacak kusura bakmasın
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Noyzura said: Yetkililer konu içerisindeki mesajımı görmemiş olacaklar ki az önce forum yetkilileribne de mesaj gönderildi. . subliminal olarak küfür etmek olmamış ayıp yakışmıyor bir budaya:(
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 biri kural ihlali yaptıysa, banlanır zaten, bunun konunun kitlenmesiyle silinmesiyle ilgisi yok. birinin özel hayatımı ifşa edilmiş? zaten public ortamda bulunmıyan fotoraflarımı yayınlanmıs? nefret sucumu işlenmiş? hedefmi gösterilmiş?
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Cuce said: kilitlenmesi içinde bi sebep göremiyorum ben, silinmesi zaten abzürd garbage forum kurallarının ilk maddesinde çok açık yazılmış ve zaten atılan yorumlarda ban sebebi olarak belirtilmiş http://forum.paticik.com/read.php?62,3687612
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Llama said: yalan o buluşma : ) okulda mısın hala =) ?
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 beyler sizin bacınıza yapılsa böyle ister misiniz ? silin topigi
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 paşam konuyla uyelerin ilgisi yok, varsa bi şikayetin kırmızı ünlem var her mesajın yanında, basarsın şikayetini not düşersin. adminlerde modlarda foruma yazılan her mesajı okumuyo, buraya yazmanın bir kıymeti yok yanı.
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Cuce said: biri kural ihlali yaptıysa, banlanır zaten, bunun konunun kitlenmesiyle silinmesiyle ilgisi yok. birinin özel hayatımı ifşa edilmiş? zaten public ortamda bulunmıyan fotoraflarımı yayınlanmıs? nefret sucumu işlenmiş? hedefmi gösterilmiş? yani 60 sayfa okumadım ama.kızın resminin paylaşılması zaten problem olduğunu sanmıyorum.gugılda orda burda varken fakat hakkımda kötü konuşulan site demiş.demek var yazılan bişiler sfd
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 o yüzden bacım yok, anne karnındayken bacı ikizimi bugünleri düşünerek yemişim
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi kız hakkında kötü ne dedik. destekli südyen giyiyor dedim ben en fazla.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Noyzura said: okulda mısın hala =) ? güzel sanatlarda olmadım hiç ya ben..
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ahmedinejad said: abi kız hakkında kötü ne dedik. destekli südyen giyiyor dedim ben en fazla. tırstın mı hemen yan çizmişin
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Ben resimlere bile bakmadım lan, beni banlamayın!
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hahahah HAKKINDA KÖTÜ GONUŞUYORLAR diye yalakalık yapan meriç kim acaba ya
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Llama said: ahmedinejad said: abi kız hakkında kötü ne dedik. destekli südyen giyiyor dedim ben en fazla. tırstın mı hemen yan çizmişin yok be ya.
Öne çıkan mesajlar