Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekim Ayı Masaüstü'nden Pınar'a doğru bi dedektiflik hikayesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız burdaki olay.birilerinin hakkaten forumda yazılanları pınar yılmaza yetiştirmesi olsa gerek sdfs.

o kişiler ifşa edilsin
Mesaj tarihi:
Red said:

yalnız burdaki olay.birilerinin hakkaten forumda yazılanları pınar yılmaza yetiştirmesi olsa gerek sdfs.

o kişiler ifşa edilsin

ahaha Şevki yapmış olmasın yaranıcam diye?

GwindonSurion said:

ayık olun

http://i.imgur.com/qQOko.jpg
Mesaj tarihi:
Cuce said:

kilitlenmesi içinde bi sebep göremiyorum ben, silinmesi zaten abzürd

sinem kobala biri bişi demişti.öteki sinem benim teyzem diyip banlatmıştı sanırım

adam biraz ittirse 10 kişi banlatır sdfs
Mesaj tarihi:
bu konu gösterimden kaldırılırsa futbol bölümünün taamının gösterimden kaldırılması lazım

yarın öbür gün aykut kocaman gelip "eheh bugüne kadar bir şey demiyordum gençler ama.. silin o konuları" dese ne olacak?

mesleği gereği kamuya açık yerlerde görsellerinin paylaşılması ve bu tarz yorumlar yapılmasına yüksek tolerans göstermesi gerekir yoksa yapmasın o mesleği hani insanların en fazla göz önünde olduğu bir meslekte kalmayı tercih ediyorsa bu tarz şeylere de katlanacak kusura bakmasın
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Yetkililer konu içerisindeki mesajımı görmemiş olacaklar ki az önce forum yetkilileribne de mesaj gönderildi.

.

subliminal olarak küfür etmek olmamış ayıp yakışmıyor bir budaya:(
Mesaj tarihi:
biri kural ihlali yaptıysa, banlanır zaten, bunun konunun kitlenmesiyle silinmesiyle ilgisi yok.

birinin özel hayatımı ifşa edilmiş? zaten public ortamda bulunmıyan fotoraflarımı yayınlanmıs? nefret sucumu işlenmiş? hedefmi gösterilmiş?
Mesaj tarihi:
Cuce said:

kilitlenmesi içinde bi sebep göremiyorum ben, silinmesi zaten abzürd

garbage forum kurallarının ilk maddesinde çok açık yazılmış ve zaten atılan yorumlarda ban sebebi olarak belirtilmiş

http://forum.paticik.com/read.php?62,3687612
Mesaj tarihi:
paşam konuyla uyelerin ilgisi yok, varsa bi şikayetin kırmızı ünlem var her mesajın yanında, basarsın şikayetini not düşersin. adminlerde modlarda foruma yazılan her mesajı okumuyo, buraya yazmanın bir kıymeti yok yanı.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

biri kural ihlali yaptıysa, banlanır zaten, bunun konunun kitlenmesiyle silinmesiyle ilgisi yok.

birinin özel hayatımı ifşa edilmiş? zaten public ortamda bulunmıyan fotoraflarımı yayınlanmıs? nefret sucumu işlenmiş? hedefmi gösterilmiş?

yani 60 sayfa okumadım ama.kızın resminin paylaşılması zaten problem olduğunu sanmıyorum.gugılda orda burda varken

fakat hakkımda kötü konuşulan site demiş.demek var yazılan bişiler sfd
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...